Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Semmit nem kapok a pici után?

Semmit nem kapok a pici után?

Figyelt kérdés
Februàr 12vel megszünt a munkaviszonyom. Felmondtam 3 év utàn mivel külföldre készültem volna dolgozni.15-én tudtam meg hogy útba van a pici tehàt magyarorszàgon maradok.Mindenképp megtartom.7hetes kismama
2016. márc. 6. 11:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
ha te mondtál fel,akkor igy nem tudsz mit tenni,ha ők szüntették meg a munkaviszonyodat akkor vissza kéne venniük..elég szomoru igy a helyzeted,igy max. gyes+családi amit kaphatsz.
2016. márc. 6. 11:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha keresel másik munkát, vagy nem igenyled a munkanelkulit csak a szülés előtt és volt elegendő jogviszonyod, akkor kaphat csedet, utána meg gyedet is
2016. márc. 6. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

gyest kaphatsz, az ugye 25E körül van.

vagy elmész dolgozni. mondjuk egy tescoba nem olyan nehéz bekerülni, ledolgozol3 hónapot, majd mehetsz 3 hónap tp-re, ugye 2 hónaposan kezdesz legkorábban ami azt jelenti, szóval így ki is jön, 8 hónaposan mehetsz csedre...

vagy család-barát bevesz a vállalkozásába 3 hónapra.

2016. márc. 6. 11:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Munkanélkülit màr megigényeltem.Ott közölték hogy ne is szàmítsak arra hogy talàlnak nekem munkàt.Eladòi végzettségem van.Köszönöm a vàlaszokat.
2016. márc. 6. 11:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mire vagy kiírva?

Lehet kérni az álláskeresési szüneteltetését, majd újra folyósítását, hogy biztosítottként szülj.

Viszont az eü szolgáltatás miatt nem mindegy, hogyan játszunk a napokkal.

2016. márc. 6. 12:32
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
Illetve megoldás lehet egyéni vállalkozást indítani, egy napra fizetsz járulékot, majd tp.
2016. márc. 6. 12:33
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

de miért nem te keresel munkát? basszus, pláne menj be az áruházakba, auchan, tesco, cba, stb. beviszed az önéletrajzodat, mindig keresnek pénztárost, ne otthon várd a csodát....

utolsó, 1 nap után egész konkrétan 1 nap tp-e lesz. annyit lehet tp-n amennyit ledolgozott... ráadásul milyen egyéni vállalkozást indít? most komolyan, munkát nem tud keresni, szerinted számlákat fog hamisítani? minden rosszindulat nélkül...

2016. márc. 6. 12:36
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem 1 nap tp, hanem annyi, amennyi folyamatos biztosítás jogviszonya volt. Ha nincs 30 napnál hosszabb megszakítás a mviszonya vége és az álláskeresési, illetve az álláskeresési -ev között, akkor 1 év lehet max, ha van ennyi a folyamatos jogviszony. Ehhez a megelőző jogviszonyok figyelembe vehetők.
2016. márc. 6. 13:31
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Miért kellene számlát hamisítania???

Elindít egy ev-t, szakképesítést nem igénylő tevékenységgel. Nem kell számláznia, mert megy tp-re, a biztosítási jogviszonya meglesz. Tp-t pedig a folyamatos jogviszony időtartamára kaphat (nem a váll. időtartamára)

2016. márc. 6. 13:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Aztán jól seggbe k. a NAV csalasért, de sebaj.
2016. márc. 7. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!