Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez normális a 33....

Szerintetek ez normális a 33. héten, hogy picit kemény a pocim és feszül? Alig kapok levegőt, pedig semmit nem csinálok!

Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem a terhességem alatt végig beton kemény volt a hasam, és állandóan feszült pedig napi 8 magnéziumot szedtem. Nekem most a 36 héten hagyott alább a keményedés. Dokim is mindig megjegyezte hogy nagyon feszes a hasam, hát mondom mit csináljak vele úgyis mindig feszes és kemény hasat akartam hát most megkaptam:D de csak röhögött ő kis, ennél több magnéziumot már nem fogok szedni. Ami fura hogy a doki utasítása ellenére én abbahagytam a szedését és azóta nem olyan kemény...nem tudom ez lehet-e az oka, vagy az hogy a végefelé járok, de amúgy teljesen normális amit érzel, lehet épp úgy helyezkedett el, hogy kinyomja magát.
2014. jún. 3. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!