Kicsi lányom 13. án betöltötte 1 életévét. Februártól mennék dolgozni. Mi kell hogy elindulhassak dolgozni? Be kell jelenteni valahová? Munkanélkülin kivettek 2017 ben kellene visszamenni ujra jelentkezni. Hamarabb vissza mehetek?
tehát munkanélküliről mentél el szülni. de még van bent napod. nem baj, gyed-gyes mellett nem veheted igénybe.
nyilván első körben az kell, hogy a gyereked elhelyezését megold, második lépés (vagy lehet az az első is, hogy munkahelyet keresel, ennyi.
munkanélkülire majd akkor, ha tényleg semmilyen bevételed nem lesz
Amíg ellátást kapsz, mindegy, hogy gyed vagy gyes, addig munkanélkülin nem lehetsz, szóval nem mehetsz hamarább, csak ha a lányod elmúlt 3 éves, és még mindig nincs munkád.
Nem kell bejelentkezned sehova, munkát kell keresned, illetve gondoskodnod a kislány elhelyezéséről (bölcsőde, nagyszülő stb).
hihetetlen, hogy 1 hete azon kattogsz, hogyan tudsz munkanélkülin lenni gyes mellett, miközben ketten otthon vagytok egy darab egy éves gyerekkel!
nonszensz, komolyan mondom, mi a francért nem húzol el dolgozni? anyuka van otthon a gyerekkel, akkor minek a bölcsi? 2 munkanélkülinek?
húzzál dolgozni, apa vagy, el kell tartani a gyereket! ha ez megy, akkor mehet anyuka is dolgozni és majd akkor mehet a gyerek bölcsibe!
a munkához meg nem kell munkanélkülin lenni, sőt! én 12 éve dolgozom, volt már pár munkahelyem (7) soha nem voltam munkanélküli, és soha nem kérte senki, hogy legyen az! legutóbb a héten kezdtem a munkahelyem, szóval hagyd már ezt a mártírkodást menj végre dolgozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!