Angliai családosok: Mit szóltok az új tervhez, miszerint 2017 áprilisa utántól csak 2 gyerekre jár majd a támogatás? Több kérdés lent
Titeket effektál a kérdés?: Úgy értem, terveztek még babát, babákat? Előrébb hoznátok a 3. baba vállalását, ha terveztek, csak hogy járjon arra is támogatás?
Ti hogy értelmezitek az egészet? Mert több helyen azt olvasom, hogy akiknek már megvan a 3 gyerek, azoknak továbbra is fog járni, de aki az adott időpont után születik, arra már nem jár. Az időpont sem teljesen világos. Azt írja, hogy aki április után születik, de tudva azt, hogy szeretnek csavarosan fogalmazni, lehet ez már áprilisi születésűekre igaz, tehát, hogy aki áprilisban születik, arra már nem jár. Vagy a májusiakra érti?
Igazából most én ez előtt úgy voltam, hogy talán vállalom a 3.-kat és a 3. születését olyan május környékére akartam betervezni. De csak akkor, ha kicsit javulnak az anyagi körülményeink. Most a 2.-kal vagyok még itthon, de októbertől elkezdek munkát keresni, mert november 4. hetében kéne elkezdenem a régi helyemen dolgozni, de oda nem szeretnék visszamenni, így hamarabb elkezdem a munkakeresést, hátha. Ha nem sikerül, akkor visszamegyek és folytatom a munkakeresést.
Így a 3. gyerek vállalása nagyban függ az én munkaváltási időmtől. Kiszámoltam, hogy legkésőbb júniusban le kell "gyártani" a 3. gyereket:D
Ha minden körülmény adott, csak akkor vállalnánk a 3.-at.
Van még valaki hasonló helyzetben?
Van valaki, aki későbbre akarta tenni a 3. gyerekvállalást, de most így a kormány keresztül húzta a számításait és kénytelen megállapodni 2 gyerekkel?
Mit gondoltok erről az egészről, egyáltalán mennyire biztos, hogy behozzák ezt, ez már tény?
Én azt gondolom, hogy behozzák, de következő választásokon már kevesebb szavazatot fog kapni a jelenlegi kormány és egy párt, ami megígéri, hogy visszahozza a régi rendszert, támogatást a családosoknak, nagy eséllyel legyőzi Toriékat. ...legalább is ebben bízok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!