Ha gyet alatt vállaljuk a 4. Babát akkor kapnek gyedet megint meg ilyeneket vagy jó fos pénzt kapnék?
Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 18:11
11/16 anonim válasza:
A "fos" csak nekem szúrt szemet?
12/16 A kérdező kommentje:
Mert???
A kevés pénzt is lehet e néven hívni nem??
2015. dec. 20. 09:19
13/16 anonim válasza:
Nekem is feltűnt ez a szép kérdésfeltevés... Mintha csakis az anyagiakon múlna a gyerekvállalás a kérdezőnél.
14/16 anonim válasza:
De ha lejár a gyed-ed, akkor nem gyet-en leszel, hanem gyes-en. Majd ha a legkisebb betölti a három évet, akkor mehetsz gyet-re, előtte nem. Tudom, hogy összegben ugyanaz, de nem mindegy, hogy melyiket kapod. Gyet csak három éves kor fölött van. Egyébként meg lehet úgy is gyet-en valaki, hogy nem dolgozik mellette, de a munkaviszonya megmarad. Lehet, de nem feltétlenül. Van olyan munkaadó, amelyik nem szünteti meg a jogviszonyt, és van olyan, amelyik igen, mert itt már nem kötelessége fenntartani az illető helyét. Ha gyet alatt születik negyedik babád, és a munkaviszonyod még él, akkor jogosult vagy csed-re és gyed-re, de ha a munkaadó megszünteti, akkor természetesen nem. De ha gyes alatt szüleik a negyedik gyerkőc, akkor utána is kapsz majd mindent, ahogy eddig.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen kedves utolsó!!!
Így már teljesen világos!!
Aki viszont azt irta csak a pénz miatt akarok szülni megjyegyeznèm fontos az anyagi kinek nem lenne az és ugy a világra hozni még egy gyereket hogy nincs tisztában az anyagi helyzetével!!
Amugy meg rohadtul semmi közöd hozzá!!
2015. dec. 22. 14:49
16/16 anonim válasza:
Hála Istennek, valóban nincs hozzá közöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!