Ehet már ilyeneket?

Figyelt kérdés
8 hónapos múlt a kislányunk. Csináltam már neki natúr joghurtot gyümölccsel és túrót is gyümölccsel. Adhatok neki esetleg vaníliás danette-t vagy danoninot? Túró rudit és mia krémtúrót már evett.
2015. jún. 14. 14:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Sokan lepontoznának ezért, de én már ilyen idős korukban adtam nekik. A szuperanyucik a túrórudit se ajánlják.
2015. jún. 14. 15:02
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi :) akkor mi nem vagyunk szuperanyucik :D de a mia krémtúróért odáig van :D
2015. jún. 14. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Az én gyerekeim 8 hónaposan már mindent ettek, amit mi. Még tejet is. Egyiknek sem lett semmi baja. Nem hiszek ezekben a tiltásokban.
2015. jún. 14. 15:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ!:)
2015. jún. 14. 15:42
 5/12 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Szerintem nem ezen múlik, hogy ki milyen anya :)
2015. jún. 14. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
Sőt fiam 4 hós korától házi tehéntejet kapott, kutya baja. Most már 1,5 éves erős, vidám, jó étvágyú kisfiú.
2015. jún. 14. 15:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Valóban, ezt én is így gondolom. Csak tudod a védőnőnk annyira tilt mindentől, hogy ő szerinte még olyan bébiételt se adjak neki amiben túró van vagy joghurt.....
2015. jún. 14. 15:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Nyolc hónaposan már mindkét lányom kapott néha túrót, sajtot, joghurtot gyümölccsel. Danoninót azt hiszem vettem néha, azt kapott kb kétszer, Danettet nem, mert abban teljes tehéntej van, és a családban sok az allergiás, szénanáthás ( nem csak a tejallergiára hajlamosít), most 2,5 éves lányom sem kap tejet, megpróbáltuk, sajnos iszonyatos szorulása lesz tőle. Én talán a tej miatt nem adnék neki még.

Egyébként én nem nagyon veszek ilyesmit, attól függetlenül, hogy a párommal mindketten cukorproblémákkal küzdünk, és ezekben a termékekben viszonylag sok cukor van, azt gondolom egy gyereknek néha belefér. A nagyobbik lányom egész egyszerűen nem szereti, főleg a csokis dolgokat, ez van. :)

Inkább preferál egy 100%-os gyümölcspürét, mint egy túró rudit, a vanilliás pudingot, meg a túrókrémet, joghurtot én készítem, xillittel.

2015. jún. 14. 16:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, egy 8 hónapos csecsemőnek nem való ilyesmi.
2015. jún. 14. 16:27
 10/12 anonim ***** válasza:
En sem aggodom tul a hozzataplalast, viszont en nagyon figyelek ra, hogy ilyen bolti vackokat ne kapjon. Tomeny cukor az egesz.
2015. jún. 14. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!