Ehet már ilyeneket?
Nyolc hónaposan már mindkét lányom kapott néha túrót, sajtot, joghurtot gyümölccsel. Danoninót azt hiszem vettem néha, azt kapott kb kétszer, Danettet nem, mert abban teljes tehéntej van, és a családban sok az allergiás, szénanáthás ( nem csak a tejallergiára hajlamosít), most 2,5 éves lányom sem kap tejet, megpróbáltuk, sajnos iszonyatos szorulása lesz tőle. Én talán a tej miatt nem adnék neki még.
Egyébként én nem nagyon veszek ilyesmit, attól függetlenül, hogy a párommal mindketten cukorproblémákkal küzdünk, és ezekben a termékekben viszonylag sok cukor van, azt gondolom egy gyereknek néha belefér. A nagyobbik lányom egész egyszerűen nem szereti, főleg a csokis dolgokat, ez van. :)
Inkább preferál egy 100%-os gyümölcspürét, mint egy túró rudit, a vanilliás pudingot, meg a túrókrémet, joghurtot én készítem, xillittel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!