Élet kisgyerekek után. Mihez kezdjek?
Márciusban lejár a gyesem, anyaságira mehetek. De nem akarok haszontalanul itthon ücsörögni. 8-ra viszem őket, 4-re megyek értük az oviba, suliba. Egyedül nevelem őket, hála az égnek gyes, családi, gyerektartás bőven fedezi a kiadásainkat, félretett pénzem is van, nincsenek anyagi gondjaink.
De minél később megyek vissza dolgozni, annál kisebb az esélye, hogy kapok munkát. 28 éves vagyok, valamit kezdeni szeretnék magammal.
Ilyenkor mit lehet tenni? Keressek valami 4 órás melót? Mert hát senki nincs, aki vinné, hozná őket, a legközelebbi város, ahol munkahely van, 1 óra utazásra van. Vagy keressek valami tanfolyamot, aminek a végén munkát is ajánlanak? Ti mit tennétek a helyemben?
Arra is gondoltam, valami kicsi vállalkozást indítok, de hát azt nem tudom mit.
Én azt gondolom hogy aki otthon van pláne 3 gyerkőccel az nem haszontalan,szomoru hogy te ezt így gondolod!
Nekünk is 3 gyerekünk van , jövő októberig ok minden mert gyeden vagyok utána gyetre megyek és ha lesz meló pár órában megyek ha nem lesz nem megyek!
Nem esem kétségbe,ápoló nő vagyok ha kell háziápolást vállalok!!
Nagyon szomorú hogy Magyarországon ennyire aemmibe vagyunk véve mert gyerekünk van,szégyelje magát minden olyan munkáltató aki ezért nem veszi fel meg vissza a kismamákat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!