Élet kisgyerekek után. Mihez kezdjek?
Márciusban lejár a gyesem, anyaságira mehetek. De nem akarok haszontalanul itthon ücsörögni. 8-ra viszem őket, 4-re megyek értük az oviba, suliba. Egyedül nevelem őket, hála az égnek gyes, családi, gyerektartás bőven fedezi a kiadásainkat, félretett pénzem is van, nincsenek anyagi gondjaink.
De minél később megyek vissza dolgozni, annál kisebb az esélye, hogy kapok munkát. 28 éves vagyok, valamit kezdeni szeretnék magammal.
Ilyenkor mit lehet tenni? Keressek valami 4 órás melót? Mert hát senki nincs, aki vinné, hozná őket, a legközelebbi város, ahol munkahely van, 1 óra utazásra van. Vagy keressek valami tanfolyamot, aminek a végén munkát is ajánlanak? Ti mit tennétek a helyemben?
Arra is gondoltam, valami kicsi vállalkozást indítok, de hát azt nem tudom mit.
Szia!
Ha sikerül részmunkaidős munkát találnod, mindenképpen jó ötlet. Nekem nem sikerült, én tanultam. Elvégeztem egy felsőfokú tanfolyamot és jártam angolt tanulni.
Mondjuk esetemben mindegy volt, munkát nem kaptam - ki sem merem írni, mióta.
Sok sikert!
Első, bocs az offért, de ez nem a te szégyened.
Tőlem már huszonévesen több állásinterjún kérdezgették, elhúzott szájjal, hogy mikor akarok gyereket. Undorító volt. A kisgyerekes anyák meg még gyalázatosabb helyzetben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!