Miért lett kevesebb a GYED?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2014. márciusi, bölcsis, én dolgozom, eddig 60körül szoktunk kapni, ma megkaptam, 35ezer..Légyszi aki tudja hogy ez miért van segítsen, köszi előre is!2015. okt. 5. 10:23
11/15 anonim válasza:
Ne beszélj már hülyeséget. Ha dolgozik se válik adókötelessé a gyes, nem tud belőle kedvezményt érvényesíteni...
12/15 anonim válasza:
nem is írtam ilyet...
ismétlem, a kérdező dolgozik...
13/15 anonim válasza:
akkor úgy írom
gyes + adókedv. = ca 35 e
14/15 anonim válasza:
13-as, szerintem se kellett volna megszólalnod. Az adókedvezményt a fizetésével együtt utalják. Nem kellene a Kérdezőt összekeverni, hogy a gyes+adókedvezmény együtt 35 ezer. Ezt nagyon nem kellett volna így felhozni, mert hülyeség.
Kapott 35 ezer gyedet szeptemberre, mert ennyi járt, kész. Gyest nem kapott a fennmaradó napokra, mert nem igényelte meg, mivel nem figyelte, mikor jár le a gyede. De, majd utólag megkapja természetesen, ha jól kitölti az igénylőpapírt.
Adókedvezményt meg a fizetéséhez kapja, amúgy is úgy jár a legjobban, mert abból több levonás van, mint anno a gyedből. Amit te írtál az baromság és csak összekeverheti a Kérdezőt.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 6. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!