Gyedre adnak áruhitelt? Pl Média markt, vagy ahol még klímát lehet kapni.
dehogynem
provi ad hitelt..
gondolom az áruhitel sem egy nagy was ist das..
az az érdekük, hogy vegyék fel a csóró fogyasztók, akik nem bírják egy összegben kifizetni..
hitelügyintéző vagyok,műszaki áruházban.
Csak a provident ad hitelt gyed-re.
A többi áruhitelezéssel foglalkozó bank kizárólag nyugdijra és munkabérre ad(meg ugye ha valaki vállalkozó,őstermelő stb. de ez bonyolultabb)
-mert ugye nem biztos jövedelem a gyed,mert ha tegyük fel megszünik,már nem jár,utána semmi nem garantálja h utána is lesz jövedelmed,és tudod fizetni a törlesztőket.(pl.3 ónap mulva lejár a gyed,te meg egy 24 hós hitelt vennél fel)
a banknak nem az az érdeke h a csórók felvegyék,hanem az h megbizható jövedelemmel felvegye valaki aki garantáltan tudja is majd fizetni nekik.de ha igy állsz hozzá ajánlanék neked inkább egy ventillátort...
(a hitelügyintéző)
Gyedre nem kapsz áruvásárlási hitelt, ha jól tudom 2012.jan.1-től nem lehet gyedre hitelt felvenni. Előtte lehetett, mert volt sógornőm kezes is lehetett lakáshitelnél, de 3 éve a kormány megtiltotta, hogy gyedre bármilyen hitelt megadjanak.
Ha munkahely utalja neked a gyedet és munkabér címen, akkor megpróbálhatod bankszámlakivonattal. Ha gyermekgondozási címen utalják a gyedet, akkor 100%, hogy nem fogadják el, el sem küldik a hitelbírálatot. Miért nem a párod nevére veszitek fel?
Ugyanakkor már csak 1 hét van a kánikulából, nem biztos, hogy megéri több havi hitelt felvenni klímára. Igaz jövőre is jól jöhet, de ki tudja milyen nyár lesz?
Egyébként ha kint 38 fok van, akkor csak 5 fokkal állíthatod lejjebb a klímát, főleg, ha gyerek is van a lakásban, hiszen komolyan megfázhat, ha a kinti 38 fokból bemegy a pl. 25 fokba.
akkor nem adnak :(
nincs párom
a lakásunkban ma is 35 fok volt, venti mellett..(erkélyen árnyékban 41 fok, napon 46..)
a kicsi semmit nem alszik nappal(1 éves). le se vihetem a kánikulában.
globális felmelegedés és egyéb cikkek szerint, 2015 csak a kezdet, a következő évekre is gondolok.
Magyarországból Etiópia lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!