Adnak vajon gyedre kis összegű áruhitelt?
Figyelt kérdés
férjem papíron munkanélküli, juttatást kap,
én gyeden vagyok. kapunk a tescoban
áruhitelt?
2013. nov. 8. 20:30
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem, de mit akartok áruhitelre venni? Jobban jártok, ha összespóroljátok.
2/14 anonim válasza:
Gyedre nem adnak hitelt, ugyanis az nem jövedelem, hanem "segély".
3/14 anonim válasza:
Ha munkabérként érkezik akkor igen.
Ha a munkahelyed kifizetőhely, akkor munkabér szerepel a közleményben és akkor adnak.
Ha Oep utal, akkor nem adnak.
4/14 A kérdező kommentje:
0% thm re vennénk, de ha nem adnak, akkor mindegy. azért köszi.
2013. nov. 8. 20:49
5/14 anonim válasza:
A bankszámlakivonatodon vagy a netbankban meg tudod nézni, milyen jogcímen kapod a GYEDet. Én pl. az első gyereknél is és most is munkabér felirattal kapom. Erre biztos adnának neked is.
6/14 anonim válasza:
a GYES másodlagos jövedelem, amire nem adnak semmilyen hitelt. Szerintem a GYED is ugyanez a kategória. Az áruhitel meg a legnagyobb marhaság a világon. Tudom, hogy néha szükséges, de lehúzás az egész.
7/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. ebben nem értünk egyet. nekünk a legtöbb nagyértékű berendezésünk áruhitelből van. a legutóbbi 2 alkalommal pl. így olcsóbb volt. kpra 103e ft lett volna a sparheltunk, cetelemmel meg kaptunk 10 db csekket 8800.- ról, amit egyben befizettünk. szóval csak nem ész nélkül kell hitelt felvenni.
2013. nov. 9. 08:46
8/14 anonim válasza:
Oké, nem tudtam, hogy ilyen is létezik, ugyanis soha nem volt áruhitelem :).
Viszont ismerek olyat, ami vett fel hitelt műszaki cikkekre, na, neki nem érte meg.
Amúgy, ha megfogsz egy számlakivonatot, és beslattyogsz vele a teszkóba, biztosan tudnak segíteni.
9/14 A kérdező kommentje:
tudom, csak nem akarok minuszra bemenni busszal, cihölve a 7 hósomat.
2013. nov. 9. 12:36
10/14 anonim válasza:
Nem adnak hitelt. Én Auchanban dolgozok, a munkahelyem TB kifizetőhely, mégis gyermekgondozási díj címen érkezett a bankszámlámra a gyed. Ráadásul külön be is írják, hogy gyedet kapsz, ha bevallod persze. Én megkérdeztem nálunk a hitelügyintézőket, hogy gyedre kapok-e hitelt, és azt mondták, gyedre semmilyen hitel nem vehető fel 2012. jan. 1 után! De egy telefont megér szerintem, ha felhívod a Tescot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!