Te vennél mobil klimát de milyet?
Én nem vennék, mert zajos (egyfolytában zúg, engem azzal ki lehet üldözni) és ki kell vezetni, ezt általában nyitott ablakon teszik meg, ahol dől be a meleg. Télen meg útban van.
De úgy tudom, hogy gyerek mellett amúgy sem lehet klímázni közvetlenül, inkább tényleg egy normál klíma kellene nektek, úgy elhelyezve, hogy a levegő bejusson a gyerekszobába is, pl. ha van előszoba, akkor oda kell tenni.
Hívjatok egy klímaszerelőt, általában ingyen kijönnek felmérni, és megmondják, hogy hova éri meg legjobban tenni.
Mi normált tetettünk fel tavasszal, pár napja használjuk, és nagyon elégedettek vagyunk vele.
nekünk ablak klímánk van. apa csinált egy tokot neki osb lapból, így nincs rés, nem jön be a meleg.
nappaliba van, de lehűti a gyerekszobát is, hőszabályzós, így a kívánt hőmérsékleten kikapcsol, majd ha elkezd melegedni a szoba, visszakapcsol...
a vízcső meg a kinti végén van, lecsöpög a házunk elé, senkit nem zavar.
bele nem kell víz, ezt nem is értem, miért kéne? pont úgy működik a klíma, hogy a szoba páráját szívja ki a levegőből, ezáltal hűt.
amikor meg nincs kánikula, megy le a pincébe a klíma, ablak meg vissza a helyére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!