Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » 4 óra bejelentett után is...

4 óra bejelentett után is fizet a munkáltató?

Figyelt kérdés
Mosógatok 15 17 óràba 2 megyek 2 nem, ès ha eljön az ideje,hogy babát akarjak igy is kapom majd a gyest. Mert csak 4 óràba vagyok bejelentve.
2015. júl. 28. 21:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

persze, hogy fizet, csak jóval kevesebbet.

gyest biztosan kapsz, az alanyi jogon jár, mindenkinek. 25.000.- körül van.

de gyedre is jogosult vagy, csak ugye a 4 órás bejelentés miatt nem jársz túl jól. a bruttó béred 70%-a a gyed, persze bruttóban. azt hiszem 4 órás bejelentés után 45 körül jön ki, de ebben nem vagyok biztos

2015. júl. 28. 21:57
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
Kemény helyzet , de te se gondolod komolyan hogy ha nem élsz meg erre még vállalsz utódot is ? Feljelenteni meg otthagyni kedvezőbb helyért az ilyen melót . Ezért mehet így mert végtelenül megalkuvók és tájékozatlanok az emberek többsége ...
2015. júl. 28. 22:19
 3/14 anonim ***** válasza:

a munkaltatod semmit sem fog fizetni, szepen is neznenk ki ha o fizetne a gyest az alkalmazottak utan.

allambacsitol fogsz alanyi jogon gyest kapni, illetve ha megmarad addig a munkahelyed es legalabb 365 napot dolgoztal a szulest megelozo ket evben, akkor csedet es gyedet is kaphatsz, ami valoban a bered 70%a, es adokoteles jovedelem.

de en a helyedben dolgoznek valamit mielott belevagok es olvasgatnek a temaban mert ennyibol nagyon nehez dolgod lesz, a ferjed ha van meg nem biztos hogy kitart melletted, egy no soha ne tamaszkodjon 100%ban masra, egy csaladanya meg vegkepp nem...szep is olvasni mikor a 30 ev felettieket fikazzak hogy mire varnak a gyerekkel. ez jobb?

2015. júl. 29. 06:24
 4/14 anonim ***** válasza:
a dolgoznit ugy ertettem h 8 oras bejelentessel, ertem hogy dolgozol, es nem lenezni akarlak, nem a te hibad hogy ne jelentenek be, szerintem még csak nem is a munkaltatoe, en is dolgoztam 4 oras bejelentessel csak akkor nekem az ugy igen csak megerte..
2015. júl. 29. 06:27
 5/14 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Azt hogy nem élek meg nem mondanám sok ember örülne ha így élhetne mint én. és azért 15 és 17 óra alatt én meg keresek minimum 10.000 ret. nekem a probléma ott kezdődik,hogy én 4 órába vagyok bejelentve.És persze nem most hanem idővel gyermeket is szeretnék,az meg azért még is fúra lenne hogy,akkor amit keresek tegyem félre erre az esetre. Húgom dolgozott 8 óra bejelentetten és kapta a fizetését rendesen egy ideig mintha melózna most meg már azt hiszem csak 70% át. És ha kérem hogy,jelentsenek be több időre? Vagy nem fognak.

2015. júl. 29. 08:37
 6/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat 2 válaszolónak írtam. de nem rósz indulatból..
2015. júl. 29. 08:38
 7/14 A kérdező kommentje:
De köszönöm a válaszokat,nincs úton a baba és nem értek ezekhez a dolgokhoz.csak szerettem volna utána járni ennek.
2015. júl. 29. 08:42
 8/14 anonim ***** válasza:

hát azért azzal a minimum 10 ezerrel ne nagyon verd a melled, persze biztos van aki még ennél is rosszabbul él, ez 666 Ft-os óra bér kb...majdnem a minimálbér...

nem rosszból, de erre ne építs családot...én a helyedben tanulnék inkább valami olyan szakmát, ami nem annyira tömeg szakma, de meg lehet vele keresni az átlagkeresetet. a 15-17 órázás amúgy sem egy családanyának való foglalkozás.

2015. júl. 29. 09:29
 9/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom verhetem a mellem mert ha már egy héten több napot is bevállalok ami nálam meg esik és egy hónapba 150 et simán zsebre teszek nem beszélve hogy,meg van a körmös szakmám is. és azt is szabad időmbe csinálom,meg hajat hősszabitok kapásból 25 egy hónapba meg van,és meg nézném melyik 20-on éves dolgozik ennyit mint én.Vagy hogy,ki az az ember aki konyhai munkát végezne 17 órába,mert nem hiszem hogy olyan sokan.
2015. júl. 29. 09:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Én nem értem hogy,feltesz az ember egy kérdést és ilyen degenerált emberek meg olyan válaszokat adnak rá,hogy az ember lélegzete el áll ha nem tud valaki normálisan válaszolni az ne írjon.Én büszke vagyok magamra hogy saját magam meg élek,és nem anyu meg apu finanszírozza a dolgaim.mint a többi testvéremnek.Pedig meg tehetném. De én be értem egy lakással is.és persze nem lesz az mint nővérem soha nem dolgozott 25 éves és az egy éves kislányával együtt anyáék tarják el,Jah persze hisz a családom tehetős. De én inkább kubikolok mint hogy ezt igénybe vegyem.
2015. júl. 29. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!