4 óra bejelentett után is fizet a munkáltató?
persze, hogy fizet, csak jóval kevesebbet.
gyest biztosan kapsz, az alanyi jogon jár, mindenkinek. 25.000.- körül van.
de gyedre is jogosult vagy, csak ugye a 4 órás bejelentés miatt nem jársz túl jól. a bruttó béred 70%-a a gyed, persze bruttóban. azt hiszem 4 órás bejelentés után 45 körül jön ki, de ebben nem vagyok biztos
a munkaltatod semmit sem fog fizetni, szepen is neznenk ki ha o fizetne a gyest az alkalmazottak utan.
allambacsitol fogsz alanyi jogon gyest kapni, illetve ha megmarad addig a munkahelyed es legalabb 365 napot dolgoztal a szulest megelozo ket evben, akkor csedet es gyedet is kaphatsz, ami valoban a bered 70%a, es adokoteles jovedelem.
de en a helyedben dolgoznek valamit mielott belevagok es olvasgatnek a temaban mert ennyibol nagyon nehez dolgod lesz, a ferjed ha van meg nem biztos hogy kitart melletted, egy no soha ne tamaszkodjon 100%ban masra, egy csaladanya meg vegkepp nem...szep is olvasni mikor a 30 ev felettieket fikazzak hogy mire varnak a gyerekkel. ez jobb?
Kedves Első!
Azt hogy nem élek meg nem mondanám sok ember örülne ha így élhetne mint én. és azért 15 és 17 óra alatt én meg keresek minimum 10.000 ret. nekem a probléma ott kezdődik,hogy én 4 órába vagyok bejelentve.És persze nem most hanem idővel gyermeket is szeretnék,az meg azért még is fúra lenne hogy,akkor amit keresek tegyem félre erre az esetre. Húgom dolgozott 8 óra bejelentetten és kapta a fizetését rendesen egy ideig mintha melózna most meg már azt hiszem csak 70% át. És ha kérem hogy,jelentsenek be több időre? Vagy nem fognak.
hát azért azzal a minimum 10 ezerrel ne nagyon verd a melled, persze biztos van aki még ennél is rosszabbul él, ez 666 Ft-os óra bér kb...majdnem a minimálbér...
nem rosszból, de erre ne építs családot...én a helyedben tanulnék inkább valami olyan szakmát, ami nem annyira tömeg szakma, de meg lehet vele keresni az átlagkeresetet. a 15-17 órázás amúgy sem egy családanyának való foglalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!