19 éves vagyok és terhes. Kapok valami segítséget az államtól?
Eddig még csak diákmunkával dolgoztam, ezért nem fogok gyest kapni, ugye? Bejelentettek, de mivel az után nem fizetek adót, ezért nem hiszem, hogy az számít. Anyukám felveheti a gyest az ő fizetése után?
Van félretett pénzünk a barátommal, amit mi kerestünk meg munkával, kb 400 ezer forint, ennek kell elégnek lennie. Anyukám támogat anyagilag (is) ezért azt a pénzt vészhelyzetre rakjuk félre.
Az államtól van valamilyen segély, amit tudok igényelni? Illetve a bölcsődéért fizetni kell? Szeptembertől kezdem az egyetemet, és Áprilisra vagyok kiírva, a suliba nem vihetem magammal a babánk sajnos :(
30 az elég alsóhang.
ha nem tudsz szoptatni az +pár 10e.
mivel 5hónapos lenne a gyerek mikor tanulni megy, így a szoptatás gondolom kizárva, meg nem akar tejes cicivel ülni az előadáson. így tápszer, ami még drágább.
de nem hiszem hogy ez végig van gondolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!