Szeretnék segítséget kérni! Terhes vagyok vagy sem?
Annyit mondott a doki nem lát vérzést se semmit. 1 hét múlva kell vissza mennem kontrollra. Minden reggel és hajnalban hányingerem van. Reggelente hányok is epét.
Nem tudom hogy, most még túl korán mentem és azért vagy elhalt. :( Tervezzük a 2. babucit egyébként.
Értem. Köszönöm szépen! Nem volt folyamatos vérzés csak egy pici kb 5 percig. Nem fájt nem görcsölt.
Reménykedem csak a beágyazódás volt. :(
Mennyi idő még kiürül a szervezetemből a HCg?
Nagyon reménykedtünk! Az 1 baba is nehezen jött össze 7 hónapra rá, és 3 babucit szeretnénk. :) Az is rossz hogy rh 0 negatív vagyok. (megkaptam szülés után az injekciót)
Hiába itt van már a lányom nagyon szomorú ha nem jött össze. Jövőhéten kell kontrollra mennem.
Mondom neked mit irt: TVS: ut. üregében 24*10*20 mm-es szabályos petezsák, sem embrió nem látható, jo. ov-ban cisticus sárgatest, petezsák szálesn 20*11*20 mm-es haematima ábr.
Vérzés nem látható.
Semmit nem értek belőle! Te igen?:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!