GYES-ről eltudok menni munkanélkülire?
gyesről csak akkor ha gyed-gyes időszakban megszűnt a munkahelyed.
ha csak gyesre voltál jogosult akkor nyilván a munkanélküli sem jár.
ha nem szeretnél visszamenni a munkahelyedre akkor meg először a szabikat kell kivenned, majd felmondanod és utána tudsz munkanélkülire menni
köszönöm!
És mit tudok tenni, ha a munkahelyemről kirúgtak mert terhes lettem így csak GYES járt 1 éves lett a fiam apuka igényelte a GYED extrát én pedig mennék dolgozni.Felvették a bölcsibe augusztusba mehet is és nekem is van kilátásba egy munka de még kétséges a kezdés (munkáltatóim nincs)
viszont a bölibe most kérik a munkáltatóit.
ha nem veszik fel nem tudok dolgozni ha nem dolgozom nem veszik fel... :-(
a bölcsibe szándéknyilatkozat is elég egy mun káltatótól, hogy szept-októbertől alkalmazni akarnak
írassatok egyet
Így van, a bölcsibe a szándéknyilatkozat is jó.
Próbaidőn voltál, amikor elküldtek terhesség miatt?
Igenn. Egy évig alkalmival dolgoztam ott aztàn bejelentettek rá egy hónapra derült ki h terhes vagyok.
köszönöm a segítséget.
de a hely ahova mennék csak ősszel nyit így próba napra se tudok menni és ilyen nyilatkozatot se ad mert ugye nem tudja h hogy dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!