Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Ha gyes alatt esek teherbe,...

Gabi86 kérdése:

Ha gyes alatt esek teherbe, hogy és mennyit, mit kapok? Hogy "éri" meg jobban visszamenni dolgozni vagy gyes alatt teherbeesni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 20. 19:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azért étdekel hogy mennyit hogy fogok kapni mert érdekel a meglévő és a születendő gyerekem sorsa is.szeretnénk már gyereket,de azért nem mindenáron.mert mindent meg szeretnénk neki/nekik adni.mi parásak vagyunk ebben a kérdésben és mint îrtam ezt nem elherdáljuk amit keresek han félretett pénz.te akkor azokat is elîtéled akinél a 2 gyerek között kicsi a korkülönbség,mert ő is biztos a te adód miatr válalt kettőt.
2015. márc. 21. 14:38
 12/19 A kérdező kommentje:
A másik hozzászólónak köszönöm hogy bebédett
2015. márc. 21. 14:40
 13/19 anonim ***** válasza:
En ugy tervezem, hogy a gyerek 1 eves kora utan visszamegyek dolgozni es 180 nap utan szeretnek a masodikkal teherbe esni, igy teljes tgyas jar ujra es az elsore is kapom meg a gyest 3 eves koraig.
2015. márc. 21. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:

"180 nap utan szeretnek a masodikkal teherbe esni"

Így nagyom romantikus lesz a szex :D

Amúgy nem akartam senkit bántani. Csak a kérdés lett borzasztó bénán leírva. Ha ezt a sokat mind aláírtad volna, akkor eszembe nem jutott volna beszólni.

Én örülök a legjobban, hogy vannak még akik akarnak egyáltalán itthon gyereket....

2015. márc. 21. 18:23
 15/19 A kérdező kommentje:
Oké.én is túlreagáltam.csak kicsit fáradt vagyok elég rosszúl alszom mostanába hol a gyerkőc miatt hol magam miatt.
2015. márc. 21. 20:02
 16/19 A kérdező kommentje:
De tudod a 180 napos dolgod is beszólás.szerintem nem kellene mindenkinek beszólnod aki máshogy gondolja vagy megtervezi a gyerekáldás,mert ez arra vall az emberek részéről hogy nem felelőtlenek.gondolom a 180 napot a kommentelő nem percre pontosan gondolta,de ha îgy is lenne ezért sem kellene elîtélni és megjegyzéseket tenni.ez csak egy jótanács.jobb lenne ha kicsit máshogy gondolkodnál,mert egy kis kedvesség ebben a világban nem ártana.legalább mi anyukák tartsunk össze és segîtsük egymást válaszokkal.
2015. márc. 21. 21:14
 17/19 anonim ***** válasza:

Jójó, oké.

Csak olyan sokszor van az, hogy a stressz miatt nem jön össze. "Édesem, most kéne csinálni." És akkor a férj, meg a feleség is stresszel, hogy biztos siker legyen, feszültebbek, aztán ez nem jó.

A tökéletes persze az lenne, ha mindenki akkor vállalhatna gyermeket, amikor szeretne, és nem kéne függni az anyagiaktól. Csak ilyen nincs, sajnos.

2015. márc. 21. 21:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerződés szerinti bér lesz az alapod. Hacsak nem pótlékkal dolgozol nem kell visszamenned a 2 gyerkőc között. Annyi pluszt tehetsz hogy a gyerkőc 1 éves kora után megszakítod a fizu nélküli szabidat kiveszel min. 1 nap szabit és eljössz tp-re. Így kapod a tp +gyed/gyest.

13-as ez nálad is így van. Nincs sok értelme visszamenni ha úgyis gyorsan akartok 2.at. A 180 napnak csak akkor van jelentősége ha pótlékkal dolgozol, bár hozzáteszem ilyen kicsi gyerkőc mellett nem is oszthat be minden műszakba.

2015. márc. 22. 15:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó neked is.vendéglátásban dolgozom/tam fix pérrét plusz napok meg zsebből voltak kifizetve.nem igazán szeretnék visszamenni,csak ha nem találok jobbat,ezért nem mondtam még fel.
2015. márc. 25. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!