Munkából vissza gyesre?
Figyelt kérdés
Vissza lehet menni gyesre munkahelyről?Vagy szabirol?A mostani jogszabályokat nem ismerem esetleg ha valaki tudna segíteni azt köszönöm szépen!Annyit tudok ,hogy 30 napos vedettsegem van ,de azt honnan is számolják?2015. jan. 20. 09:34
1/4 anonim válasza:
úgy tudom manapság munka mellett is jár a gyes, tehát eddig is kapnod kellett volna, ez a gyed, gyes extra..
a védettséget nem értem. mi ellen? lehet ez felmondási idő?
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig gyeden voltam otthon most felhalmozódott szabin vagyok,és elképzelhető,hogy ha letelik a szabi nem tudok visszamenni dolgozni,otthon kell maradnom a gyerek 3 eves koráig.Ez idő alatt el lehet küldeni az embert?Köszi
2015. jan. 20. 10:29
3/4 anonim válasza:
Ha visszamész dolgozni, ebbe bele tartozik a felhalmozódott szabadságok kivétele is, akkor utána már nem leszel védett, hiába vagy még gyesen. A 30 nap onnan kezdődik amikortól a szabidat elkezdték kiadni. De ha nem akarsz/tudsz még visszamenni dolgozni miért kérted a szabikat?
4/4 A kérdező kommentje:
Azért kell visszamennem gyesre,mert közben kaptam egy jól fizető állást amit gyes es a bejelentet munkám mellett tudom csinálni.Hivatalosan elmehetek mashova dolgozni gyes mellett akkor is ha van egy másik bejelentett munkahelyem.Tehát a kettot nem lehet egyszerre csinálni.
2015. jan. 23. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!