Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » önkormányzati lakásfenntartási...

önkormányzati lakásfenntartási tám. Kapcsán (ami a pl a tigáznak megy így kevesebb a fizetendő) jogosult vagyok rá, ha 77 ezret kapok, de gyerekkel élek?

Figyelt kérdés

Azt hiszem a feltétele, hogy a jövedelem nem haladhatja meg a kb 71 ezer Ft-t.

de nem tudom, ez most hogy értendő?

én egyedülállóként vagyok egy gyerekkel, de olyasmit mondtak, nem úgy számolnak, hogy osztva kettővel, tehát egy főre eső jövedelem, hanem a gyerekre elhanyagolható súlyozással, pl 0,1 % megy.

magyarán 6000-en múlik, hogy nem kapok segítséget?

jól kikalkulálgatják..

pl az egyszeri önkormányzati segélyre meg 4000 Ft eltérés miatt nem vagyok jogosult.

és éljek meg 77-ből(GYED+családi p.) vagy menjek leányanya otthonba..

ezért dolgozhatott az ember..

2014. okt. 29. 15:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A gyerekre ugyanúgy kell fűteni, mint rád:) Röhej lenne, ha azzal magyaráznák, hogy ő gyerek, kevesebbet igényel a gázmennyiségből...Nálunk mindenki fával fűt a környéken, nekünk is van lakásfenntartásink, 5-en vagyunk, 3 gyerek. 5 felé kell osztanunk.
2014. nov. 2. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!