Lakásfenntartási támogatás járása esetén van ingyenes étkezés az ovodában?
Figyelt kérdés
Mintha láttam volna ilyet kiirva az oviban,de nem tudom.S most megyek majd pénzt kivenni,mert ma és holnap van ebédbefizetés... Reggel nem én vittem a lányt oviba,igy nem tudtam megnézni. Köszönöm ha válaszoltok!:)2014. jan. 15. 09:29
1/4 anonim válasza:
Nem. Az ingyenes ebédhez a rendszeres gyermekvédelmi támogatást kell igényelni.
2/4 A kérdező kommentje:
Elvileg azt elutasitották..De akkor majd holnap elviszem azért a határozatot. Kiveszem a pénzt s meglátjuk:)
2014. jan. 15. 09:40
3/4 anonim válasza:
A lakásfenntartási és a gyerekvédelmi két különböző dolog. Amennyiben valaki gyerekvédelmit kap, ő igényelheti, hogy ingyenes étkezést kapjon a gyereke az óvodában, iskolában.
Ha azt elutasították, csak lakásfenntartásit kaptok, akkor nem kap ingyenes étkezést a gyerek az oviban.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat!Megnéztem most reggel és csak valóban a HH-s és HHH-s gyerekeknek jár olcsobb étkezés. Mi túl okosak vagyunk:D (érettségi és szakma)
2014. jan. 16. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!