Van egy masfel eves babam. Milyen segelyt kerhetek az onkormanyzattol? Koszi a valaszt elore is
váááá.... MENJEN BE EGY CSALÁDSEGÍTŐŐBEEEEEE!!!
Valóban, a rendszerest már nem így hívják, bocsi, nem a könyvformát írtam, hanem amit mi használunk. VAN az a 2*6e ft is, amit te írsz, most már azt hívják rendszeresnek (nálunk csak simán gyvk, de ha így írom, nem érti meg senki).
Amúgy még mindig csak abba tudsz belekötni, hogy rosszul írtam le a nevét.
Az mellékes, hogy akkora baromságot írtatok, mint egy ház, azzal, hogy "aki gyest kap, annak nem jár segély, mert a gyes is segély". Az ugye nem számít, mi??
Ha valaki rászorul, mindenhol meg lehet találni a kiskapukat! Mondjuk ha hozzám ilyen modorral jönnél be, neked én se keresném meg őket....
jó, akkor levezetem neked.
Bemegy az önk-hoz, kér egy papírt, kitölti, beadja, nem kap segélyt.
Bemegy a gyerekjólétibe, segítenek neki kitölteni a papírt, felveszik az adatait, beviszik a rendszerbe, leírják az életkörülményeit, lesz családgondozója. Ez a családgondozó odatelefonál az önkormányzatra, hogy küld egy klienst egy kérelemmel, adják meg neki a segélyt, mert valóban rászoruló. És bumm, megkapja.
Arról nem beszélve, ha benn van a rendszerben a neve, ruha, élelmiszerosztáskor fel fogják hívni, kap csomagot évente 2-3x. Karácsonykor a gyerekeknek is szoktak cipősdoboz-csomagot osztani, de csak azok közt, akiknek van családgondozója, akiket személyesen ismerünk, akikről tudjuk, hogy valóban rászoruló.
Igen, igazad van, jobban jár ha bemegy az önkormányzathoz.
Ja, és régen nincsen családvédelmi osztály, vagy mi a kínt írtál, szociális iroda a neve.
Csak hogy alátámasszuk, mennyire vagy naprakész.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!