4éve, hogy nincs munkahelyem, de szeretnék gyereket. Kaphatok valamilyen támogatást?
EZ miért segély?
ami jár, az jár, elég hülye lenne, aki otthagyná.
ez jár a gyerek után, egy befektetés egy új állampolgár jövőjébe.
Gusztustalan irigyelni egy anyukától a gyest.
Ha nincs szüksége rá, hogy dolgozzon, akkor legalább nem veszi el a munkát előletek!
Kettő pedig, hogy biztos értelmesebb dolgokkal tölti az életét, mint az az ember, aki sajnos a futószalag mellett kénytelen állni napi 8-10 órában.
Miért kell irigyelni az ilyet?
teremtsetek magatoknak olyan életet ti is, ami irigylésreméltó. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.
11-es vagyok...
Ebben igazatok van, hogy ami jár az jár, de a kérdés nem így szólt..
Annak akinek tényleg nem jelent semmi ndot az, hogy nem dolgozik, az nem úgy írja, hogy
4 éve nem dolgozom DE SZERETNÉK gyereket..
Plusz nem a támogatásokat kerdezi, hanem csak annyit, hogy ebben az esetben mi az, ami jár neki...
Mindenki a megfogalmazásból ítélt,mert ezzel azt sugallja,hogy neki kell, pedig ebben az esetben tényleg nem ildomos a gyerekvállalás, hiszen nem lesz meg az anyagi háttér.
Az is igaz, hogy ezt nem mi döntjük el, és volt, aki nagyon csúnyán írta le a véleményét...
Az enyémeket is törölték pedig én kedveset írtam.
na mindegy!
Az enyémet is törölték, amiben arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy te csak egy kérdést tettél fel arra vonatkozólag, hogy kaphatsz-e támogatást, nem azt vártad hogy elbírálják, hogy szabad és lehet-e gyereket vállalnod...
Köszönjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!