Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » 4éve, hogy nincs munkahelyem,...

Szu73 kérdése:

4éve, hogy nincs munkahelyem, de szeretnék gyereket. Kaphatok valamilyen támogatást?

Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 22:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

EZ miért segély?

ami jár, az jár, elég hülye lenne, aki otthagyná.

ez jár a gyerek után, egy befektetés egy új állampolgár jövőjébe.

Gusztustalan irigyelni egy anyukától a gyest.

Ha nincs szüksége rá, hogy dolgozzon, akkor legalább nem veszi el a munkát előletek!

Kettő pedig, hogy biztos értelmesebb dolgokkal tölti az életét, mint az az ember, aki sajnos a futószalag mellett kénytelen állni napi 8-10 órában.

Miért kell irigyelni az ilyet?

teremtsetek magatoknak olyan életet ti is, ami irigylésreméltó. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.

2014. szept. 3. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
A GYES és a CSP nem segély. Gondolom ő nem fogja verni az ajtót a polgármesteri hivatalban, hogy márpedig neki segélyt, de iziben. A fent említett két dolog mindenkinek jár, mindenki kapja, ha dolgozott, ha nem. Nem túl nagy összegek, nem ebből fog meggazdagodni a kérdező, azt már megtette valószínűleg, ha nincs szüksége rá, hogy dolgozzon. De miért ne igényelné meg, ha egyszer megkaphatja? Én pl. nem pelenkára költöttem, hanem minden hónapban betettük a bankba egy számlára, amit a gyereknek nyitottunk. De ha pelenkára költöttem volna, akkor is a gyerek hasznára vált volna - ezek szerint te nem a kérdezőtől, hanem a gyerekétől sajnálod azt a néhány tízezer forintot, egy fiatal élettől, aki nem tehet arról, hogy hova született (mellesleg igen jó helyre fog valószínűleg).
2014. szept. 3. 20:29
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

11-es vagyok...

Ebben igazatok van, hogy ami jár az jár, de a kérdés nem így szólt..

Annak akinek tényleg nem jelent semmi ndot az, hogy nem dolgozik, az nem úgy írja, hogy

4 éve nem dolgozom DE SZERETNÉK gyereket..

Plusz nem a támogatásokat kerdezi, hanem csak annyit, hogy ebben az esetben mi az, ami jár neki...

Mindenki a megfogalmazásból ítélt,mert ezzel azt sugallja,hogy neki kell, pedig ebben az esetben tényleg nem ildomos a gyerekvállalás, hiszen nem lesz meg az anyagi háttér.

Az is igaz, hogy ezt nem mi döntjük el, és volt, aki nagyon csúnyán írta le a véleményét...

2014. szept. 3. 21:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nagyon levagyok dobbenve,és elszomorít,hogy egy ilyen egyszerű kérdés,ennyi agressziót,és rosszindulatot vált ki az 'emberekből'!Hiszen senki nem ismeri a miértet,és a körülményeket!,de ez maradjon is az én magánügyem!Viszont üzenem azoknak a határtalanul rosszindulatú,nevesincs szájú,megkeseredett,boldogtalan'embereknek',akik ismeretlenül elítélnek,hogy nagyon sajnállak titeket!,és szerintem az időtöket töltsétek inkább,egy kis jómodór,inteligencia,viselkedést tanuló tanfolyammal!Ma már találtok nagyon jó,és olcsóóó tanfolyamokat.De aki szeretné,annak talán tudok segíteni,egy kis finanszirozassal.Viszont köszönöm azok valaszát,akik inteligenciájukkal,és emberségükkel kitünnek ezek'emberek'közül!:-)
2014. szept. 3. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Az enyémeket is törölték pedig én kedveset írtam.

na mindegy!

2014. szept. 4. 08:54
 16/17 anonim ***** válasza:

Az enyémet is törölték, amiben arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy te csak egy kérdést tettél fel arra vonatkozólag, hogy kaphatsz-e támogatást, nem azt vártad hogy elbírálják, hogy szabad és lehet-e gyereket vállalnod...

Köszönjük...

2014. szept. 4. 09:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem még az anyasági támogatás az, ami alanyi jogon jár. Igaz ez csak egyszeri, és nem rendszeres.
2014. szept. 4. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!