4éve, hogy nincs munkahelyem, de szeretnék gyereket. Kaphatok valamilyen támogatást?
Van érvényes társadalom biztosításod? Ha van valamilyen segélyed abból levonják,de ha nincsen kérj ingyeneset az önkormányzattól.
Alanyi jogon járó gyest biztosan igényelhetsz. Ha megszületik a gyerek családi pótlékot.
Gyes:
28500 ft ebből a nyugdíjjárulékot levonják
Családi pótlék
12200 ft ( ha nem vagy egyedülálló, és első gyeek)
Egyszeri anyaságitámogatás:
65125 ft ezt akkor kaphatod, ha minden pecséted megvan a kiskönyvedben, tehát jársz terhesgondozásra
Ennyi, az összes többi, gyed, tgyás...stb munkaviszony, és keresetfüggő.
Velemény:
6szor gondold ezt át még.
A gyerek már megszületéséig nagyon sokba kerül..sajnos...utána pedig egyre drágább
Annak aki szerint az apa keresete jó: erre nem lehet alapozni, hány olyan esetet lattunk, akár már a gyakorin is, hogy az apa dobbantott, vagy csak ellehetetlenítette az anya életét? Akkor mit csinál a kérdező? Megy a híd alá, persze a gyereket nem viheti magával, mert nincs hova, és nincs miből eltartania...
Kérdező, ha most nem kapsz álllás
Sz, akkor gyerekkel könnyebb lesz? Nem nehezebb..
Szeretnéd majd azt mondani a gyerekednek ,h ogy nem kapsz túrórudit, mert nemtudom megvenni? Vagy menjünk előrébb, nem mehetsz az osztálykirándulásra, mert nem tudtam fizetni az osztálypénzt? vagy azt mondani, hogy nem tanulhatsz tovább, mert nem tudom kifizetni, verd magad adósságba?
Tudom, hogy kegyetlen, de ilyen világot élünk.
Köszönöm a válaszokat,azoknak,akik igen inteligens,és tanult emberek.Sajnos nagyon kevesen vagyunk!!!
Azoknak is köszönöm,akik itt az oldalon,adják ki keserű,és boldogtalan életük dühét.'Titeket mind sajnállak!'
Szerencsére,ahoz képest,hogy 4éve nincs munkám,nagyon is jól élek,Istennek hála.Csupán azért kérdeztem,hogy jár e valami tamogatás,mert ha jár,az nekem is ugyanúgy jár,mint bárki másnak!!!!Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!