Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat kedden műtik, a munkahelyem miatt nem tudom meglátogatni. Most ezért meg kell sértődnie?
Ne is haragudj, de ha nem 24 órában vagy ügyeletes, akkor én se értem.
Kettő után bemész hozzá a kórházba, és meglátogatod, aztán hazamész a következő busszal. Ennyire nem lehetsz kényelmes.
Akkor odaérsz később...szerintem megoldható.
Viszel magaddal reggel ennivalót meg a párodnak is valami gyümölcsöt vagy bármit amire szüksége lehet és később odaérsz.Hidd el,hogy annak is örülni fog! Ez nekem is rosszul esne...Persze a pontos munkaidőt megértem,de az utána való dolgokat már nem nagyon: S
1. Szabadság - akár fizetés nélküli
2. Nem értem, miért ne lehetne három után odamenni...
1: Ha nem 2 hónapja vagytok együtt, hanem több éve...
2: Ha nem csak napi egy buszod van hazafelé, hanem később is fog menni (nyilván nem éjjel 10-re gondolok, mint következő hazajutási lehetőség)...
akkor megértem a párod, hogy szeretné, ha bemennél hozzá és ezt kellene neked is érezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!