Angliai munkavallalas utan kaphatok maternity pay-t ha nem Angliaba szulok?
Figyelt kérdés
A helyzetem egy kicsit bonyolult.2013 novembereben koltoztem haza, elotte volt 6 evig folyamatos munkaviszonyom Angliaban.Jelenleg kismama vagyok, a kerdesem az lenne, hogy esetleg jar valami tamogatas Angliabol ha itthon tartozkodom?2014. aug. 12. 09:40
1/10 anonim válasza:
A munkaviszonyod mar megszunt? Bejelentetted, hogy hazakoltoztel?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen megszunt a munkaviszony,de nem kaptam P45-ot sem semmit.Agencynel dolgoztam,nem a ceg alkalmazott.
2014. aug. 12. 10:46
4/10 A kérdező kommentje:
Oktober 8
2014. aug. 12. 12:43
5/10 anonim válasza:
A Maternity Allowance-ra lehetsz ez esetben jogosult ha volt 26 hét munkaviszonyod. A job centeren keresztül kell intézni.Igénylő lapot a netről tudsz letölteni, de mivel nincs meg a p45-öd, így én s helyedben először velük venném fel a kapcsolatot. A mat Allowance összege függ a jövedelemtől. Itt tudod megnézni, hogy mennyire lehetsz jogosult: [link]
6/10 anonim válasza:
Ami kimaradt az előző hozzászólásomból, hogy a mat Allowance összesen 39 hétig jár, utána pedig már semmi sem jár. Onnantól kezdve magyar támogatást, gyest vagy gyedet kell igényelned.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!A 26 hetnek meddig kell meglennie?Eleg az elozo ev?Es itthonrol siman el lehet intezni?Itt arra gondolok, hogy hogy bizonyitom a terhesseget az oke, hogy majd az anyakonyvi kivonattal, de nem kell igazolas vagy valami a kinti orvostol vagy a vedonotol?
2014. aug. 12. 13:40
8/10 A kérdező kommentje:
Most neztem a kalkulatort 2013 juni.30-2014 okt.4-ig kell meglennie a 26 hetnek.Hat...az nem biztos hogy megvan mert november vegeig dolgoztam, utana kaptam holiday pent, de meg igy is necces.Meg kell neznem.
2014. aug. 12. 13:46
9/10 anonim válasza:
Hogy miként bizonyítod s terhességet, ezt nem tudom. Mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a job centerrel, ők tudnak ezekre pontos választ adni. Ha a linkelt kalkulátoron végig mész, ott látod mivel számolhatsz.
A munkaviszonyod is igazolni kell majd valamivel, de erről is csak ők tudnak pontosabb információkat adni. Én jelenleg is kinn élek, így csak azt tudom pontosan mit kell tenni, ha itt él valaki.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.Kedves vagy!! :)
2014. aug. 12. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!