Érhet engem emiatt bármi retorzió a munkahelyemen?
Igen, már ezt is kértem, hogy számolják ki a visszautalandó különbözetet, de erre választ se kaptam :(
Írok újra, hátha...
Írjon, a telefonbeszélgetés utólag nem bizonyítható, hacsak nem vették fel. A levelet iktatni kell, utána tudnak nézni, ha később gáz van, hogy bizony jelezte, hogy ez így nem jó. Teljesen hivatalos formalevelet küldj a munkáltatód bérszámfejtő részlegére, lehetőleg minél magasabb beosztású illetékesnek címezve és érthetően, de tömören fogalmazz, írd le az előzményeket.
A pénzt elköltötted? Remélem nem, akkor jelezd a levélben, hogy bármelyik pillanatban rendelkezésre áll a különbözet és ha kapsz egy számlaszámot, vissza is utalod nyomban.
Csak írásban kommunikálok velük, "jóban vagyunk" mióta szóban közölték, hogy ne nagyon számítsak arra, hogy visszavesznek. Csak kapcsolattartóm van, vele kommunikálok, neki jelezhetek hivatalosan, bár ő egy korrekt csaj.
Természetesen bármikor vissza tudom utalni a túlfizetést, csak már azt se tudom mennyire fogom elhinni, ha kikalkulálnak valamit. Nem szívesen kezdeném el számolgatni, mert ebben az évben még dolgoztam, voltam táppénzen, aztán tgyás; közben számfejtettek még előző évre jutó bónuszt, úgyhogy egyáltalán nem látom már át a számokat :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!