Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Kettős állampolgár vagyok, mi...

Kettős állampolgár vagyok, mi jár így nekem?

Figyelt kérdés
Szlovák és magyar állampolgárságom is van, Szlovákiában tanulok, 20 éves vagyok és férjnél(dolgozik és csak szlovák állampolgársága van). Nekem még bejelentett munkahelyem nem volt, egy darabig nem is lesz, csak most kezdem a fősulit. Azt tudom h vmiféle különbözetet átfizetnek nekem, de ezek konkrétan mik és mennyi összegre vagyok jogosult és meddig? Előre is köszönöm

2014. jún. 27. 11:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Elárulom, nagyon sokba, papirok, menni utána, intezkedni, itt fizetni ennyit, ott befizetni annyitt, amott amannyit, orvosok, kivizsgálások, lakást venni, és még sorolhatnám."

Sem lakásvásárlás, sem orvos, kivizsgálás nem szukseges a magyar állampolgárság megszerzéséhez, de ne zavarjon.

2014. jún. 29. 06:53
 32/34 A kérdező kommentje:
De igenis szükséges. Most a beújított rendszer szerint mindez ha jól tudom nem kell, de amikor még én intéztem, sok-sok évvel ezelőtt, akkor kellett mindez. Még székletet is postáztam, bármekkora baromságnak is tűnik. Még az is kérdés volt h rágom e körmöm vagynem, és ha igen akkor milyen módon. Nézz utána a régebbi feltételeknek. Én nem az utolsó egynéhány évben lettem magyar állampolgár.
2014. jún. 29. 07:29
 33/34 anonim ***** válasza:

Persze. Sok sok evvel ezelőtt. Állítólag húsz eves vagy, olyan sok sok eve csak nem lehetett.

Mellesleg elárulom, hogy igen közeli ismerősöm is szerzett magyar állampolgárságot, 15 evvel ezelőtt: az általános felsoroltak egyike sem kellett.

2014. jún. 29. 07:47
 34/34 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel az ismerosod, sem az h mi a velemenyed vagy h mit hiszel el vagy mit sem. En tudom mi az igazsag, es csak ismetelni tudom magam, nem tartozom neked es senkinek sem magyarazattal a tetteimert. En feltettem egy kerdest amire meg is kaptam a valaszt es koszonom is, de az h neked mi a velemenyed vagy mi se, az engem rohadtul nem erdekel.
2014. jún. 29. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!