Szerintetek Budapesten albérletben újszülöttel ki lehet jönni havi 180. 000Ft-ből?
Figyelt kérdés
Most várjuk az első babánkat. Ruhákat nem kell vennünk, és a család elég segítőkésznek mutatkozik. A fenti összegből ki tudjuk húzni Bp-n. albérletben, anya, apa, kisgyerek+szülés+orvosi vizsgálatok, meg miegymás?
Esetleg ha írnátok egy hozzávetőleges összeget, hogy mennyiből lehet ezt megoldani, az nagyon sokat segítene.
Előre is köszi!
2014. ápr. 7. 01:33
11/13 anonim válasza:
Hát ebből 80-90 ezer lesz ALSÓHANGON csak az albérlet+rezsi . De inkább több még 10-20 ezerrel. 80 ezer forint nem elég 3 emebrnek kajára,pelenkára,esetleg tápszerre stb
12/13 anonim válasza:
Ez nagyon kevés, ez a kuporgatás, a szegénység, a lecsúszás szintje.
13/13 anonim válasza:
Nagyon sokan élnek ennyi pénzből, szerintem nektek is menni fog. Ja és figyu, a terhesgondozás egyébként ingyen van én csak a kombinált tesztért fizettem és az ügyeletesnél szültem és nem jártam magánrendelésre a 3 terhességem közül egyikkel sem! Csak gondolj bele, kapsz majd 64 ezer Ft anyaságit támogatást, amit szó szerint az orvosnak adsz a szülésért, mert 60 ezer alatt már nem illik adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!