újszülöttel megoldható egyedül, hogy ne jöjjön senki segíteni?
csak mert egyetlen kompetens rokonom van aki szóba jöhetne, aki meg pont hajlamos rosszindulatú pletykálkodásra és általában nem a másikat, hanem magát nézi, hogy neki mi a jó, meg kényelmes. én nem tudnék szülés után az ő hogylétére ügyelni.
vagy szóba jöhetnének még bnők, de előttük meg nem vagyok oldott, általában ha ki vagyok készülve, vagy merülve nekem pont akkor magány kell.
arra gondoltam előre bevásárolok, fagyasztok le kaját, akármi, szóval amikor elmegy remetének az ember az isten háta mögé.
kivitelezhető?
És az apuka hol van?
Nem hinném, hogy bármi segítség kéne. Nekem eszembe sem jutott, pedig voltak mozgósítható nagymamák. Attól, hogy gyerek születik, még változik meg semmi.
apuka persze sehol nincs, mert lelépett egy jó időre.
csak amúgy én olyanokat hallottam, hogy eleve a gyerekkel ki sem tudok majd mozdulni egy darabig, lehet fájdalmaim is lesznek a gátvarrás miatt, de mindegy is, mert a babkocsit tuti nem tudnám levinni, meg fel, valamint, hogy a baba 3 óránként eszik minimum, tehát elfelejthető az alvás mellette, a lényeg, hogy olyan drasztikus kép van előttem, hogy hihetetlen.
Persze, hogy meg lehet oldani.
Mondjuk ha császáros leszel az már nehezebb.
Én simán szültem és mikor hazajöttünk a kórházból, azonnal mentem is le sétálni a kutyánkkal.
Szóval teljesen jól voltam, főztem is aznap.
A bevásárlás jó ötlet, mert az elején még nem cipelhetsz nehezet, de főzni biztos lesz erőd és időd is.
Szerintem is megoldható! Én császáros voltam, és mivel a babám átkerült a koraszülöttre egy fertőzés miatt, minden nap 5-ször kellett átsétálnom etetni. Ha belegondolok az össztáv, kb. annyi lehetett,mint amennyire tőlünk van a bolt! :) És ez ugye még az elején volt!
Igaz nekem itt volt a férjem segítségnek, de a baba körül mindent el tudtam látni,ahogy hazajöttünk. Másnap már összedobtam egy kaját, és vezetni is tudtam,szinte rögtön!
azért nem kell ennyira sötéten látni a dolgokat
kaját rendelhetsz valahonnan ebédre
nem tudom mikor szülsz,de most már jó idő van,le tudsz menni sétálni,akkor boltba tudsz menni
az első időkben csak esznek,alszanak a babák,te is tudsz pihenni
nappal is feküdj le,amikor alszik
és nem szabad elhagyni magad,és akkor nem lesz gond
én egy hetet voltam bent szülés után,de már másnap voltunk sétálni
nem okozott gondot
kaját rendeltem eleinte,a takarítást meg megoldottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!