újszülöttel megoldható egyedül, hogy ne jöjjön senki segíteni?
csak mert egyetlen kompetens rokonom van aki szóba jöhetne, aki meg pont hajlamos rosszindulatú pletykálkodásra és általában nem a másikat, hanem magát nézi, hogy neki mi a jó, meg kényelmes. én nem tudnék szülés után az ő hogylétére ügyelni.
vagy szóba jöhetnének még bnők, de előttük meg nem vagyok oldott, általában ha ki vagyok készülve, vagy merülve nekem pont akkor magány kell.
arra gondoltam előre bevásárolok, fagyasztok le kaját, akármi, szóval amikor elmegy remetének az ember az isten háta mögé.
kivitelezhető?
Hat sok erot kivanok hozza!
En nem birtam volna egyedul.A fiam a korhazban egy tunder volt,alig sirt,de ez csak 3 napig tartott.Onnantol kezdve 3 honapos koraig a nap 24 orajabol nem aludt 8 oranal tobbet,ha a 10 perces szunyokalast is beleszamolom.Ejjel 3-ig(na meg persze egesz nap) megallas nelkul sirt minden nap,majd 6-kor kelt es 10-11-ig ebren maradt.Voltunk orvosnal is miatta,aggodtam nem okoz-e gondot,hogy az elmeletileg 17 oras alvas szuksegletbol 8-at sem tudunk kitolteni. Masreszt a szunet nelkuli siras is aggasztott,de az orvos csak annyit mondott,hogy "Vannak babak,akik olyanok mint a kisangyalok.Az onok fia nem ilyen!"
A papirokat a ferjem intezte,engem a csiga is megelozott volna a terpesz jarasommal.Anyosom fozott,takaritott,de ha nem segit,akkor sem erdekelt volna ha a mennyezetrol is kakis pelusok lognak.
1,5 hettel a szules utan tettem ki a labam eloszor a lakasbol,akkor is autoval tettem meg az ut nagy reszet,mert meg fajt a gatsebem,a seta csak nagyon raerosen es rovid tavon ment.
Ezzel nem akarlak megijeszteni,remelem minden gordulekenyen fog menni,de a kommentelok kozul annyian rohangalnak,takaritanak csaszar utan is,hogy ugy ereztem elferne egy realisabb tortenet is.
A kerdesedre valaszolva en is kajat rendelnek,ha muszaj kimenni a papirokat intezni,arra a nehany orara valoszinuleg igenybe vennem a kotnyeles rokon segitseget,a haztartas pedig az utolso dolog lenne amivel foglalkoznek.Lehet,hogy beszereznek nehany papir tanyert es egyszer hasznalatos evoeszkozt,hogy mosogatni se kelljen.Gondolom kisruhabol lesz annyi,hogy az elso heten legalabb ne kelljen mosni,vasalni sem.
köszönöm a biztatásokat
látom sokminden azon múlik, hogy az anya milyen állapotú szülés után, meg a baba, mennyire "könnyen kezelhető"
befolyásolhatatlan tényezők :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!