Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » újszülöttel megoldható egyedül...

újszülöttel megoldható egyedül, hogy ne jöjjön senki segíteni?

Figyelt kérdés

csak mert egyetlen kompetens rokonom van aki szóba jöhetne, aki meg pont hajlamos rosszindulatú pletykálkodásra és általában nem a másikat, hanem magát nézi, hogy neki mi a jó, meg kényelmes. én nem tudnék szülés után az ő hogylétére ügyelni.

vagy szóba jöhetnének még bnők, de előttük meg nem vagyok oldott, általában ha ki vagyok készülve, vagy merülve nekem pont akkor magány kell.

arra gondoltam előre bevásárolok, fagyasztok le kaját, akármi, szóval amikor elmegy remetének az ember az isten háta mögé.

kivitelezhető?

2014. márc. 19. 23:50
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nem hal bele senki a gyereknevelésbe, de Te se gondold azt, hogy a "megcsinálom egyedül, ha beledöglök is" hozzáállástól jobb vagy annál a nőnél, aki képes egy kis segítséget kérni vagy elfogadni, hogy ne csak egy küszködés legyen az első pár hete a babával. Csinálja mindenki úgy ahogy neki jó, de ne "szuperanyuzzunk" és ne jelentsük már ki, hogy "önálló, felnőtt ember" csak az lehet, aki segítség nélkül csinál mindent. Ez nem verseny.
2014. márc. 22. 06:59
 32/32 Babeli Zurzavar ***** válasza:
oooo.nem,en pon azt irtam, hogy nem jobb az en makacs hozzaallasom ez sok esetben beigazolodott, mindossze azt erzem,nem feltetlen ebben a helyzetben, hogy manapsag sok anyuka oriasi kihivasnak, feladatnak, projectnek erzi ezt a dolgot es gyakorlatilag hadrendbe allitjak az egesz csaladot. talan azert vagyok ebben a temaban kardoskodobb mert az en gyerekeim ennek isszak a levet, sogornom, gyakorlatilag Parom csaladjat kisajatitja es terjesen termeszetesnek veszi, hogy mikozben O a sopankodassal , onsajnalattal rengeteg energiat veszit, addig a korulotte elok szepen lassan nevelgetik az ikreit...
2014. márc. 22. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!