Ennyiből ki lehet jönni egy újszülöttel?
De vicces vagy....
Nekünk rezsi, albérlet után marad 40 ezer ételre, pelenkára, tápszerre stb.
Ha 90 ezrünk lenne még szórakozásra (állatkert, pizza stb.) is jutna, ne aggódj.
Attól függ, hogy mi az a "minden", amit kifizettetek, és mi az, aminek bele kell férnie "kijövünk"-be.
Elvileg ha ebböl csak ennivalót, tisztálkodószereket, meg a babának pelenkát kell venni, akkor elég, ha ebböl még rezsit is kell fizetni, akkor csak nagyon szüken, vagy egyáltalán nem.
Nem, hitel, rezsi,biztosítàs, 2 lakàskassza kifizetèse utàn marad ennyi. (Direkt tèli rezsivel szàmoltam tehàt nyàron jobb) 4 èvig lenne így utànna lejàrnak a lakàskasszàk ès ki tudjuk fizetni a hàzat. + van vèszmegtakarítàsunk is.
A környezetem kiakadt hogy be mertük vàlalni, ès most megijedtem.
Azért tart ott a világ ahol tart, mert 270ezer nem elég a minden kifizetés után. Egy rohadt anyagias világot hozunk létre, amiben luxus a lényeg. Én szégyelném magam a helyedben, hogy ennyit nem tudok beosztani. Megmondom őszintén nem azokat sajnálom, akik kevésből de kijönnek boldogságban szeretetben, hanem azokat, akiknek a világ pénze se lenne elég, mert sajnos az olyan az olyan emberek felfogása, mások felé való viszonya is "olyan".
Igen kilehet jönni! Nekünk ennyi marad 2 gyerek mellett kb. Járnak különórákra, sportra. Csak épp én okosan vásárolok, okosan ruházkodunk és okosan főzök. És nem kell a szülők segítsége szerencsére!!!! Mert megtudom oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!