Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ennyiből ki lehet jönni egy...

Ennyiből ki lehet jönni egy újszülöttel?

Figyelt kérdés
Miutàn mindent kifizettünk 90 ezrünk marad :*(
2013. dec. 21. 11:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Mundjuk mi ketten 300ból olyan vígan èltünk, most azèrt ebből bőven tudunk leadni. Ètterem, moszi, minden csütörtökön haverokkal bàr, fel èvente külföld es mèg fèlre is tettünk..csak nem?tudom egy baba mennyibe kerü, szeretek azèrt előre làtni...szerencsère ajjyi segïtsègünk?van hogy sok bana volt a csalàdban tehàt kezdő csomag van , kisàgy, babkocsi, ruhak több 100 stb....
2013. dec. 22. 08:10
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hát ha ilyen luxus igényeitek vannak, akkor gondoljátok át mi a fontosabb, a gyerekvállalás, vagy ezek az anyagias dolgok.

Mi nem járunk se moziba, se színházba, utazás meg még álmunkban se fordul elő, a közeli erdőbe szoktunk kirándulni hétvégente, mert ez ingyen van.

Nekünk így is jó és boldogok vagyunk.

2013. dec. 22. 10:33
 23/25 A kérdező kommentje:
Jajj pont azt írtam vagyis akartam ïrni hogy ilyen nincs!!! Amit szerettem volna màr megtettem! Nincsenek nagy igènyeink ezèrt is tudtunk úgy èlni eddig ahogy. Minxig èn főztem, ebből vittünk ebèdet munkàba. Nagyrèszt gyalog vagy biciklivel jàrunk, ruhakat fèl èvnèl gyakrabban nem veszünk. Fodrszhoz kozmetikushoz, körmöshöz nem jàrok jàrunk mevoldjuk itthon. Üdítő max ünnapakkor van vìz a csapból jön egyedül a kàvè a luxus, zöldsèg gyümölcs nyàron a nagyi kertjèből van ahova besegítünk csak tèlen kell megvenni...
2013. dec. 22. 13:37
 24/25 anonim ***** válasza:
51%
Minél nagyobb egy gyerek, annál drágább. Bár mi úgy jártunk, hogy csak a drága tápszert ette meg a babánk, ez havi 20ezer volt. Aztán a pelus + popsitörlő kb 15ezer. Rezsi is több lesz egy 10essel. Akkor később bár a tápszerből kevesebb kellett, jött a bébiételes szezon, mert a mi válogatós hercegnőnk csak azt volt hajlandó enni. Ez 200-300ft között van/üveg, és sokáig napi 3 kellett neki. Ez kb havi 22ezer. És akkor még mellé tápszer kb 10ezer, ésatöbbi. Szóval egyre drágább. De ha tudnád szoptatni, az lenne a legjobb, az első fél évben nem kéne ilyenekre költeni.
2013. dec. 23. 07:32
 25/25 anonim ***** válasza:
75%
bocsi utolsó,de ha nem adsz a gyerekednek üveges kaját,akkor nem is tudja hogy az létezik, és tuti elfogadja amit főzöl!Nekem 2 gyerekem van és egyik sem evett üvegeset....
2013. dec. 24. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!