Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szerintetek ma megkapjuk a...

Szerintetek ma megkapjuk a családit?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 08:56
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
49%
Mellesleg aki azt hiszi, hogy bárki azért vállalt gyereket mert kapja majd a gyedet, gyest és a családit az még nem nevelt gyereket! Egy gyerek ettől sokkal több pénzbe kerül okosok!
2014. febr. 28. 11:10
 32/41 anonim ***** válasza:
78%
Mit értesz azon, hogy jelzésértékű? Probléma, hogy csp-ből veszi a cipőt? Le van írva valahol, hogy mire kell költeni pontosan? Szerintem még az sem jelzésértékű, ha kenyérre kell, csak azt jelenti, rohadt nehéz helyzetben van a magyar családok nagy része.
2014. febr. 28. 11:13
 33/41 anonim ***** válasza:
65%
Aki ennyire büszke arra, hogy ő pénzzel törli ki a seggét is az minek igényelte meg egyáltalán a családit? Nem muszáj! :)
2014. febr. 28. 11:24
 34/41 A kérdező kommentje:

a KÉRDEZŐ VAGYOK:)

Annyira jól esik hogy "ennyien mellém álltok"!!!KÖSZÖNÖM!!!

2014. febr. 28. 11:26
 35/41 anonim ***** válasza:
35%
Nincs mit :) Én is tettem fel egyszer egy hasonló kérdést, hogy mikor jön meg a gyes postai úton mert régen mindig megérkezett ötödikéig és idén már nem úgy van. Egyszerűen csak meglepett h ez változott meg hát ötödikére vártam a pénzt ami nálunk sem mindegy. Olyan borzalmas lehurrogásokat kaptam hogy még a bicska is kinyílt a zsebembe, töröltem is magam utána az oldalról, csak azóta rájöttem nem szabad foglalkozni szuper anyucikkal mert nekik hiába magyarázol a saját kis világukon túl nem látnak.
2014. febr. 28. 11:34
 36/41 anonim ***** válasza:
68%
Annó édesanyàm és édesapàm 5 gyereket vàllalt. Aztàn mikor megszülettem, én vagyok a legkisebb, apàm lelépett. Gyerektartàst nem fizetett, inkàbb nem dolgozott. Anya vilàg életében dolgozott, felnevelt minket, de igen is kellett a csalàdi, hogy teljes legyen a kassza. Mikor a nagyok elköltöztek, édesanyàm megbetegedett, Agyvérzést kapott. 40.000 forint rokkant nyugdíjból és a csalàdiból iskolàztatott, etettett, nevelt. Hidd el mi is remegve vàrtuk az utalàst. Ösztöndíjjal lediplomàztam. Nekem is szültett egy gyerekem, ekkor màr öt éve dolgoztam, tehàt nem gyesre szültem! Szülés utàn kiderült csal a férjem, akivel 10!!! éve voltunk hàzasok. én se kapok gyerektartàst. Màr vissza mentem dolgozni, a gyest és a csalàdit én is félre tudom tenni, amiért hàlàt adok Istennek. Legalàbb lesz vésztartalékunk. Albérletben lakunk amúgy. Azóta is tàmogatom édesanyàm, a vilàgon mindennél jobban tisztelem és szeretem! Nem érdekel, hogy nem volt meg mindenem, vagy lyukas volt a cipõm. Ennivaló mindig volt, de gàz vagy villany nem mindig. Hidd el ez sem szàmít! Remélem, hogy leszek olyan jó anyja a gyerekemnek, mint édesanyàm nekem! Hidd el lósz...art nem ér a pénz, ha a gyereked egy kis elkényeztetett kölök lesz. aztàn ha felnõ nem tud megàllni a làban, majd lesel ha 40 évesen is te tartod el. Ezt nem abból szûrtem le, hogy van pénzed, hanem a hozzààllàsodból. picit szàlj le a magas lóról mielõtt leesel, mert az fàjni fog. Énsoha nem tudom meghàlàlni édesanyàmnak amit értem, értünk tett! Mi akkor is hozzà futunk ha a kezei üresek és hidd el õ gazdagabb mint te. Nem itt nem az anyagi részére gondolok!
2014. febr. 28. 17:12
 37/41 anonim ***** válasza:
49%

egyet kell hogy értsek a 34-essel akinek oly sok pénze van és büszke rá az minek igényli meg a csp?

Kérdező én is a pártodat fogom nekünk is sokat számít az a pár ezer forint. és szerintem sok családnak számít hogy igen is mikor lesz a számlán. nem egy olyan családot ismerek akiknek a fizetésük vagy a gyedük csak 10-e után érkezik meg a számlájukra és akkor tényleg nem mindegy hogy mikor van a csp a számlán.

Azok akik flegmán írtak azoknak meg annyit tudok mondani hogy előbb ismerd meg az ember körülményeit és utána kritizáld. ja és sokan nem a csp miatt szülnek hanem azért mert szeretnének gyereket vállalni.

13-as egyet értek veled ha mindenki azt várná hogy jobb körülmények közt tudjon élni soha nem lenne gyereke. sok olyan eseti is van mikor nagyon nehezen jön össze a baba és mire az a világra jön teljesen más helyzetbe kerülhetnek a családok is.

2014. febr. 28. 21:50
 38/41 A kérdező kommentje:

36os!!

Tiszteletre méltó anyukád van nagyon büszke lehetsz Rá és igazad van kőkeményen!

A körülmények: 24éves anyuka vagyok másfél éve házas a férjemmel és tudatosan szerettük volna a gyermekünk aki 2012.novemberében egészségesen megszületett, pocakosan volt az esküvő is. Hiteles a lakásom havi 43ezer még egy 21évig sajnos de legalább lesz a gyerekemnek egy lakása én ezt "fizetem" neki hogy majd legyen valamije!!!!!

5éve élünk együtt a kislányunkat imádjuk korához képest írtó okos:)

Szóval ezek a körülmények ja és hozzáteszem ketten ha megkapjuk a fizetést 200ezer a plafon ebből számoljátok le a rezsit 50ezer a hitel a bevásárlás a telefon pénz és hogy mi marad!!! ÉS szerintem ezzel nem csak Mi vagyunk így Sőőt valakinek sajnos még ennyije sincs:C:C

2014. márc. 1. 07:50
 39/41 anonim ***** válasza:
A fizetést szokták előbb utalni ha hétvégére esik némely cég, a családit sajnos nem. Na lehet a piacon akart nézni cipőt a gyerköcnek, az meg hétvégén van ugye. Miért kell leszólni nem értem, ami jár azt lehet várni nem? Amúgy ha postás hozza akkor hanyadikán kapom? Eddig számlára jött , de most már nem mert megszüntettem a számlám... És nekünk van pénzünk jól keres a párom mégis érdekel mikor hozza ki a postás? na!
2014. márc. 3. 17:54
 40/41 A kérdező kommentje:

Szia!

Megvettük a cipőt nem piacit:) Falcont mert még kicsi a gyerkőc kell hogy tartsa a bokáját 8500ft:)de olyan édes benne:)

A mák oldalán fent van minden mit mikor utalnak nézd meg!és ott látnoi fogod hogy már családit is utaltak előbb:)

2014. márc. 4. 09:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!