Szerintetek ma megkapjuk a családit?
a KÉRDEZŐ VAGYOK:)
Annyira jól esik hogy "ennyien mellém álltok"!!!KÖSZÖNÖM!!!
egyet kell hogy értsek a 34-essel akinek oly sok pénze van és büszke rá az minek igényli meg a csp?
Kérdező én is a pártodat fogom nekünk is sokat számít az a pár ezer forint. és szerintem sok családnak számít hogy igen is mikor lesz a számlán. nem egy olyan családot ismerek akiknek a fizetésük vagy a gyedük csak 10-e után érkezik meg a számlájukra és akkor tényleg nem mindegy hogy mikor van a csp a számlán.
Azok akik flegmán írtak azoknak meg annyit tudok mondani hogy előbb ismerd meg az ember körülményeit és utána kritizáld. ja és sokan nem a csp miatt szülnek hanem azért mert szeretnének gyereket vállalni.
13-as egyet értek veled ha mindenki azt várná hogy jobb körülmények közt tudjon élni soha nem lenne gyereke. sok olyan eseti is van mikor nagyon nehezen jön össze a baba és mire az a világra jön teljesen más helyzetbe kerülhetnek a családok is.
36os!!
Tiszteletre méltó anyukád van nagyon büszke lehetsz Rá és igazad van kőkeményen!
A körülmények: 24éves anyuka vagyok másfél éve házas a férjemmel és tudatosan szerettük volna a gyermekünk aki 2012.novemberében egészségesen megszületett, pocakosan volt az esküvő is. Hiteles a lakásom havi 43ezer még egy 21évig sajnos de legalább lesz a gyerekemnek egy lakása én ezt "fizetem" neki hogy majd legyen valamije!!!!!
5éve élünk együtt a kislányunkat imádjuk korához képest írtó okos:)
Szóval ezek a körülmények ja és hozzáteszem ketten ha megkapjuk a fizetést 200ezer a plafon ebből számoljátok le a rezsit 50ezer a hitel a bevásárlás a telefon pénz és hogy mi marad!!! ÉS szerintem ezzel nem csak Mi vagyunk így Sőőt valakinek sajnos még ennyije sincs:C:C
Szia!
Megvettük a cipőt nem piacit:) Falcont mert még kicsi a gyerkőc kell hogy tartsa a bokáját 8500ft:)de olyan édes benne:)
A mák oldalán fent van minden mit mikor utalnak nézd meg!és ott látnoi fogod hogy már családit is utaltak előbb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!