Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szerintetek ma megkapjuk a...

Szerintetek ma megkapjuk a családit?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 08:56
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Majd kedden
2014. febr. 28. 08:57
 2/41 A kérdező kommentje:
Kedden? de miért 4.én?
2014. febr. 28. 08:58
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindig a hónap első munkanapján utalnak.

Ez most március 3, mivel elseje szombat, másodika vasárnap. Másnap vagyis 4-én lesz a számlán.

De a MÁK honlapján is fent van hogy mikor lesz utalás. Vagy ha felhívod a MÁK központi számát egyből bemondja mikor utalnak.

2014. febr. 28. 09:01
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Már megint kezdődik?
2014. febr. 28. 09:02
 5/41 anonim ***** válasza:
61%
Miért nem lehet màr megjegyezni???? Nem mind1?? majd jön....nem cspre kell gyereket szülni!!!!
2014. febr. 28. 09:06
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Majd kedden.
2014. febr. 28. 09:14
 7/41 anonim ***** válasza:
58%

Akinek elege van mar a csp-s kerdesekbol az minek olvassa el oket es foleg minek szol hozza??? Nem ertem miert kell leszolni a masikat. Lehet hogy neki igen is sokat szamit az a parezer forint is. Arra nem gondoltok hogy nem mindenki keres olyan jol hogy kitartson a penzuk? Vagy barmi kozbejohet amiatt kene a penz elobb.

Amugy sajnos sztem is csak kedden fognak utalni!

2014. febr. 28. 09:16
 8/41 anonim ***** válasza:
33%
Azért kell leszólni, mert nem itt kell nyavajogni, hogy jaj bárkivel előfordulhat, hogy ideiglenesen megszorul, vagy sok ember nem keres sokat, egyrészt a csp. nem valami sok, arra tényleg nem kell szülni, másrészt meg ahogy már előttem is írták meg kell nézni a MÁK honlapján az utalások napját és kész! Ennyi.
2014. febr. 28. 09:24
 9/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a kritizálást BAROMI jó ember ismerő lehetsz hogy így megállapítod hogy én a családiért szültem gyereket veregesd meg a vállad te....

Egy egyszerű kérdést tettem fel de mindegy ha meg nem tetszik ahogy már említették mi a fenének írsz ide????

És igen nekünk az a pár ezer is jól jönne mert kinőtte a cipőjét és azt szeretnék venni én szemétláda anyuka!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. febr. 28. 09:35
 10/41 anonim ***** válasza:
29%
Kibírjátok azért ezt a pár napot, ugye???? :(((((((((((((
2014. febr. 28. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!