Szerintetek ma megkapjuk a családit?
Mert mindig a hónap első munkanapján utalnak.
Ez most március 3, mivel elseje szombat, másodika vasárnap. Másnap vagyis 4-én lesz a számlán.
De a MÁK honlapján is fent van hogy mikor lesz utalás. Vagy ha felhívod a MÁK központi számát egyből bemondja mikor utalnak.
Akinek elege van mar a csp-s kerdesekbol az minek olvassa el oket es foleg minek szol hozza??? Nem ertem miert kell leszolni a masikat. Lehet hogy neki igen is sokat szamit az a parezer forint is. Arra nem gondoltok hogy nem mindenki keres olyan jol hogy kitartson a penzuk? Vagy barmi kozbejohet amiatt kene a penz elobb.
Amugy sajnos sztem is csak kedden fognak utalni!
Köszönöm a válaszokat és a kritizálást BAROMI jó ember ismerő lehetsz hogy így megállapítod hogy én a családiért szültem gyereket veregesd meg a vállad te....
Egy egyszerű kérdést tettem fel de mindegy ha meg nem tetszik ahogy már említették mi a fenének írsz ide????
És igen nekünk az a pár ezer is jól jönne mert kinőtte a cipőjét és azt szeretnék venni én szemétláda anyuka!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!