Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szerintetek ma megkapjuk a...

Szerintetek ma megkapjuk a családit?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 08:56
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
71%
Már miért is utalnák február 28-án a családi pótlékot? Józan ész, emberek, józan ész.
2014. febr. 28. 09:43
 12/41 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom mit okoskodik itt sok ember, hogy ki mire szüljön gyereket... Nyilván senki nem csak a családira alapozva hozta világra a gyermekét, de igen sok embernek igenis sokat számít az a pár ezer forint mint pl nekem is. Ha arra vártam volna, hogy anyagilag minden tökéletesen klappoljon 50 éves koromban szülhettem volna! Undorító ami itt megy, nem mindenkinek adatik meg, hogy jól fizető állása legyen, nagyon sok embernek még az sem hogy bármilyen állása legyen, sokakat kirúgnak váratlanul de erre nem is kell gondolni. Akkor esetleg adják be a gyereket állami gondozásba??? Mi a fene baja van itt pár embernek? Mert ők jó helyzetben vannak fel sem tudják fogni másoknak milyen nehéz azzal a kevés pénzzel megélni amit kapnak, amiért dolgoznak! Nem mindenki keres 200 ezret havonta és még így is örül ha megkapja a 70 ezer forintját és van munkája! Néhány ember itt igazán magába szállhatna! Ha meg idegesít a kérdés nem kattintok rá és ennyi, nem pedig hepciáskodni kell! Undorító amit csináltok, de még ti is kerülhettek olyan helyzetbe hogy számítson a családi pótlék "pár ezer" forintja is! Na ismét lehet lepontozni már megszoktam :)
2014. febr. 28. 09:45
 13/41 anonim ***** válasza:
78%
Engem egyáltalán nem érdekel, ki mennyi pénzre szül gyereket, de hogy valakinek annyi esze ne legyen, hogy felfogja, semmi ok rá, hogy február 28-án utaljanak, na azt már én sem értem. És még ő szid itt másokat.
2014. febr. 28. 09:48
 14/41 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon off lesz, de vállalom:

Ha valaki tabletta mellett esett teherbe, miért nem használt egyszerre 3 féle fogamzásgátló módszert? Ha valaki nem akarja megtartani a babáját, mert nagyon gyengén áll anyagilag, akkor azt kapja, igenis tartsa meg, majd lesz valahogy. Ha meg megszüli, és várja a családit, akkor jön a minek szült?

Ha nem tud, vagy nem akar szoptatni, sz@r anya, ha sokáig szoptat, perverz.

Kérdem én, akik ezeket a válaszokat írják, mindannyian tökéletesek? Vagy csak ennyire hisznek abban, hogy az ő megoldásuk, véleményük az egyedüli üdvözítő.

Bocs az off-ért, kifakadt az epém! Ja, és marhára várom a családit, mert betegek voltak a srácok, és vagy 20 ezret hagytam a patikában.

2014. febr. 28. 09:48
 15/41 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell mártírkodni! Senki nem mondta, hogy szemétláda anyuka vagy, de nem értem, hogy miért kapnánk csp-t hónap végén, mikor mindig a hónap első munkanapján utalják!
2014. febr. 28. 09:49
 16/41 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN igazad van csak sajna valakinek ha már pénze van azt hiszi ő a mindenható és a többiek meg tudod családiért szülnek mert ha családi 100ezer lenne még megérteném de 12500ért ?????? AZÉRT SZÜLTÜNK MERT AKARTUK ŐKET!!!

VAJON ő???lehet azért mert pénze van:):)

2014. febr. 28. 09:49
 17/41 anonim ***** válasza:
47%
És esze.
2014. febr. 28. 09:51
 18/41 A kérdező kommentje:

Azért írtam ki ezt a kérdést meg emlékeim szerint volt már úgy ha hétvégére esik 1. vagy 2.a akkor előbb elutalták!

Ennyi a nagy történet ezt szerettem volna csak megkérdezni!

2014. febr. 28. 09:53
 19/41 anonim ***** válasza:
79%
Ja, pénze, munkája, lakhatása, végzettsége és tényleg esze.
2014. febr. 28. 09:55
 20/41 anonim ***** válasza:
24%

Nyugi kérdező, ne húzd fel magad. Nekem is számít a családi, én nem támadlak. A nagyképü senkikkel meg ne foglalkozz, biztos nekik meg valami más gondjuk van, és azért ilyen feszültek.

Én felpontoztalak 13as.

2014. febr. 28. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!