Szerintetek ma megkapjuk a családit?
Nagyon off lesz, de vállalom:
Ha valaki tabletta mellett esett teherbe, miért nem használt egyszerre 3 féle fogamzásgátló módszert? Ha valaki nem akarja megtartani a babáját, mert nagyon gyengén áll anyagilag, akkor azt kapja, igenis tartsa meg, majd lesz valahogy. Ha meg megszüli, és várja a családit, akkor jön a minek szült?
Ha nem tud, vagy nem akar szoptatni, sz@r anya, ha sokáig szoptat, perverz.
Kérdem én, akik ezeket a válaszokat írják, mindannyian tökéletesek? Vagy csak ennyire hisznek abban, hogy az ő megoldásuk, véleményük az egyedüli üdvözítő.
Bocs az off-ért, kifakadt az epém! Ja, és marhára várom a családit, mert betegek voltak a srácok, és vagy 20 ezret hagytam a patikában.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN igazad van csak sajna valakinek ha már pénze van azt hiszi ő a mindenható és a többiek meg tudod családiért szülnek mert ha családi 100ezer lenne még megérteném de 12500ért ?????? AZÉRT SZÜLTÜNK MERT AKARTUK ŐKET!!!
VAJON ő???lehet azért mert pénze van:):)
Azért írtam ki ezt a kérdést meg emlékeim szerint volt már úgy ha hétvégére esik 1. vagy 2.a akkor előbb elutalták!
Ennyi a nagy történet ezt szerettem volna csak megkérdezni!
Nyugi kérdező, ne húzd fel magad. Nekem is számít a családi, én nem támadlak. A nagyképü senkikkel meg ne foglalkozz, biztos nekik meg valami más gondjuk van, és azért ilyen feszültek.
Én felpontoztalak 13as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!