Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szerintetek ma megkapjuk a...

Szerintetek ma megkapjuk a családit?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 08:56
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
39%
Csak csendben írom, hogy nem is olyan hülye a kérdés. Például a CitiBanknál nem egyedi eset, hogy ha hétvége jön, már szombaton(!), 1-én fenn van a pénz. Gondolom körzetfüggő is, de van ilyen.
2014. febr. 28. 09:57
 22/41 anonim ***** válasza:
19%
Az tényleg hülyeség, hogy hónap végén utalnának. De a kérdező tájékozódni akart ami nem bűn! Nem mindenki tudja ezeknek a dolgoknak a menetét és én úgy tudom, hogy ezt az oldalt pont azért találták ki, hogy a kérdésed feltehesd. Csak néhányan valamiért azt gondolják, hogy azért van mert itt megmondhatják a tuti, ők milyen szupi anyukák akik semmit el nem rontanak és a legnagyobb anyagi biztonságba szülték a gyereküket ezért le is nézhetik azokat akik nem állnak úgy mint ők. Hát kedves szuper anyucik van egy rossz hírem: olyan nincs hogy anyagi biztonság! Bármikor bejöhet nálatok is bármi és majd ti kapjátok meg itt a legjobban ha megkérdezitek esetleg hol lehet olcsón baba ruhákat venni! Nem kívánom ezt egyébként senkinek csak ez a gőgösség annyira undorító már tényleg amit itt néhány ember produkál. Ráadásul pont ezek hiszik azt hogy nekik minden kérdés alá be kell pofázni! Menjetek már inkább foglalkozzatok a gyereketekkel!
2014. febr. 28. 09:58
 23/41 A kérdező kommentje:
Amúgy dirkt megnéztem az okoskodók miatt az utalásokat pl. a novemberit október 31.én utalták!!!!!!!!!!!
2014. febr. 28. 10:10
 24/41 anonim ***** válasza:
22, el se kezdd nekik mondani, mert úgysem hiszik el. Egyszer belinkeltem ide az e-bankomat, hogy bizonyítsam, hogy nekem tényleg 1 nappal előbb jön a pénz, erre azt mondták photoshop... :)
2014. febr. 28. 10:11
 25/41 A kérdező kommentje:

25/25

:D:D Fáj az igazság a sok okosnak:)

Biztos gyorsan szerkesztettél egy bankkivonatot édes istenem:)

Azért jó tudni hogy vannak még normális kedves emberek mert amióta több válasz érkezett a lehurrogónak azóta nem írt ide:):)

2014. febr. 28. 10:16
 26/41 anonim ***** válasza:
31%
Írhatok, de már leírtam a véleményemet. Az, hogy most lehurrognak - ahogy te írod - sokan, nem igazán érdekel. Tartom magam ahhoz, hogy nem a csp-nek kell lennie a bevételi forrásnak, és igenis meg kell gondolni, hogy mire szülünk. Ugyanis azokat a segélyeket, meg juttatásokat amiket a nehezebb körülmények között élők kapnak, az én meg a többi adófizető befizetéseiből vonják. De baromira nem érdekel, hogy ki hogy és miből neveli a gyerekét, csak azt nem értettem, hogy miért még az van felháborodva aki a semmire szül. Nekem nem hiányzik a csp, én lekötöm a gyerekeimnek egyből, hogy majd később legyen mihez nyúlniuk, úgyhogy én csak annyit látok belőle, hogy jön az sms, hogy mennyit, hová utaltak. Ennyi.
2014. febr. 28. 10:32
 27/41 anonim ***** válasza:
69%

27-es-től kérdezem, hogy hol írta a kérdező, hogy ez az egyetlen bevétele? Én nem találtam ilyet. Azt írta, cipőt akar venni, gondolom hétvégén van idő ilyesmi után futkosni.

Nagyon dicséretes, hogy hozzá sem kell nyúlnod a családihoz, tedd össze a két kezed, és adj hálát a sorsnak, hogy így élhetsz.

De ne hagyd figyelmen kívül, hogy ha mindenki ilyen biztonsági játékot játszana, szépen lassan kihalna az ország, és nem lenne, aki öregkorodban cserélgesse alattad a pelenkát.

Én nem sajnálom a rászorulóktól a segélyt sem, inkább örülök, hogy nekem nincs rá szükségem, magyarán addig vagyok nyugodt, amíg az én és a férjem pénzéből segítenek másokon, és nem mások pénzén kell segíteni rajtam.

De sem te, sem én nem tudhatjuk, nem fordul-e a kocka valamikor, és leszünk rászorulva a csp-nél kisebb összegekre is, hogy enni tudjunk legalább. A szociális szférában dolgozom, nem kevés ilyet láttam már.

Én 80000 Ft csp-t kapok, számold ki, ez 5 gyereket jelent. A férjem jól keres, nincs hitelünk, de bizony megérezte a házikassza, amikor a GYED-ből GYES lett, de még azt is, amikor megszűnt az emelt csp az egyik gyerekre, mert változott a jogszabály, csak éppen a betegsége maradt meg. Megtehetném, hogy most visszamegyek dolgozni, de kivárom, amíg a kicsi 3 éves lesz, és inkább elfogadom, hogy most bizony néha számít, hányadikán jön a családi. Ez van.

De abban meglehetősen biztos vagyok, hogy legalább mindig lesz valaki, aki rámnyitja az ajtót, és ad egy tálételt.

2014. febr. 28. 10:55
 28/41 anonim ***** válasza:
50%
Nem írtam, hogy egyetlen bevétele, de ha abból akar cipőt venni, azért az jelzésértékű.
2014. febr. 28. 11:01
 29/41 A kérdező kommentje:

Azt a mindenit 5 gyerek le a kalappal előtted!!!!

Igen pont a jó időre akartam neki venni egy játszós cipőt ami nem annyira bélelt végre jön a jó idő:)

Igen akartam neki én is írni hogy szerencsés ember de sose tudhatja ....

A pénzből meg ÉL az ember persze hogy mindenkinek jól jön!!

MEg mivel volt már pl. hogy előbb utaltak ezért kérdeztem csak!!!

Mindenkinek jó hétvégét kívánok:)

2014. febr. 28. 11:04
 30/41 anonim ***** válasza:
62%
29-es! Attól, hogy pl én most gyesen vagyok és tegyük fel a te adódból kapom, attól még meglehet amikor te voltál gyesen te meg az enyémből kaptad! Tehát szerintem vissza kéne venni az arcodból! Az meg h el tudod rakni a csp-ot király, örülj neki! Senki nem vállal gyereket családiért fogd már fel! És amit mi megkapunk te is ugyanúgy kaptad/kapod! Nem te vagy az egyetlen aki dolgozol és adót fizetsz!
2014. febr. 28. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!