Szerintetek ma megkapjuk a családit?
25/25
:D:D Fáj az igazság a sok okosnak:)
Biztos gyorsan szerkesztettél egy bankkivonatot édes istenem:)
Azért jó tudni hogy vannak még normális kedves emberek mert amióta több válasz érkezett a lehurrogónak azóta nem írt ide:):)
27-es-től kérdezem, hogy hol írta a kérdező, hogy ez az egyetlen bevétele? Én nem találtam ilyet. Azt írta, cipőt akar venni, gondolom hétvégén van idő ilyesmi után futkosni.
Nagyon dicséretes, hogy hozzá sem kell nyúlnod a családihoz, tedd össze a két kezed, és adj hálát a sorsnak, hogy így élhetsz.
De ne hagyd figyelmen kívül, hogy ha mindenki ilyen biztonsági játékot játszana, szépen lassan kihalna az ország, és nem lenne, aki öregkorodban cserélgesse alattad a pelenkát.
Én nem sajnálom a rászorulóktól a segélyt sem, inkább örülök, hogy nekem nincs rá szükségem, magyarán addig vagyok nyugodt, amíg az én és a férjem pénzéből segítenek másokon, és nem mások pénzén kell segíteni rajtam.
De sem te, sem én nem tudhatjuk, nem fordul-e a kocka valamikor, és leszünk rászorulva a csp-nél kisebb összegekre is, hogy enni tudjunk legalább. A szociális szférában dolgozom, nem kevés ilyet láttam már.
Én 80000 Ft csp-t kapok, számold ki, ez 5 gyereket jelent. A férjem jól keres, nincs hitelünk, de bizony megérezte a házikassza, amikor a GYED-ből GYES lett, de még azt is, amikor megszűnt az emelt csp az egyik gyerekre, mert változott a jogszabály, csak éppen a betegsége maradt meg. Megtehetném, hogy most visszamegyek dolgozni, de kivárom, amíg a kicsi 3 éves lesz, és inkább elfogadom, hogy most bizony néha számít, hányadikán jön a családi. Ez van.
De abban meglehetősen biztos vagyok, hogy legalább mindig lesz valaki, aki rámnyitja az ajtót, és ad egy tálételt.
Azt a mindenit 5 gyerek le a kalappal előtted!!!!
Igen pont a jó időre akartam neki venni egy játszós cipőt ami nem annyira bélelt végre jön a jó idő:)
Igen akartam neki én is írni hogy szerencsés ember de sose tudhatja ....
A pénzből meg ÉL az ember persze hogy mindenkinek jól jön!!
MEg mivel volt már pl. hogy előbb utaltak ezért kérdeztem csak!!!
Mindenkinek jó hétvégét kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!