Ebben az esetben ti hogyan döntenétek?
29 éves vagyok, 24 éves korom óta mindig is dolgoztam, de az előző főnököm nem jelentett be, csak hitegetett, hogy majd, majd, így kénytelen voltam felmondani, most munkanélküli vagyok. December óta keresek munkát, de egyszerűen nem jön össze, már teljesen kétségbe vagyok esve. Már szeretnénk gyereket is, de amiatt, hogy nem jelentettek be, nem akartuk bevállalni. Most viszont már felvetődött, hogyha még néhány hónap keresgélés után sem találok munkát, akkor belevágunk, tudva, hogy nem jár majd gyed. Ti várnátok még akár éveket is, hogy szüljetek, vagy ilyen körülmények között mégis belevágnátok? Férjem egyébként viszonylag jól keres, és van saját lakás is, de az lenne a legideálisabb, ha munkahelyről mennék szülni.
Viszont a legtöbb állásinterjún nyíltan kimondják, hogy hosszútávra keresnek embert, én meg férjnél vagyok, 29 éves vagyok, és még nincs gyerekem...szerintem több helyen is emiatt nem engem választottak. Ti mit gondoltok, mit kellene tenni ilyen szituban?
3. vagyok.
Nem temetlek 29 évesen, de az meg az én tapasztalatom, hogy nem elég eldönteni, hogy babát szeretnétek, mert lehet, hogy a babára is éveket kell várni (ne legyen így).
Esetleg vállalkozóként ha számlaképes vagy, akkor tudnál dolgozni.
Amúgy tényleg szomorú, hogy vagy túlképzett vagy, vagy biztos szülni akarsz, vagy kisgyereked van akik biztos sokszor betegek, vagy stb. :(
Beszélj egy könyvelővel, hogy vállalkozóként milyen lehetőségeid lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!