Ha kistesó jönne mi járna családin kívül?
Figyelt kérdés
2011szeptemberében derült ki h terhes vvagyok.Épp munkahelyet váltottam,tehát próbaidős voltam,decemberben felmondtak.Előtte 1.5évet dolgoztam és 1.5évet munkanélküli voltam.2012áprilisáig Navnak fizettem a tb-t,majd munkanélkúlin voltam h megkapjam a tgyást majd gyedet ami most le is jár.Már csak gyesem lesz.Oeptől kapom.Nos ha jönne tesó mit kapnék meg?Csak gyest?2014. febr. 3. 22:36
1/3 anonim válasza:
Igen csak gyest, mivel tgyás és gyedhez kell élő munkaviszony szülés napján is vagy a 3 hónap munkanélkülin kell lenni, másrészt passzív gyed nem számít biztosítási időnek így az elmúlt két évben a 365 munkanapod sincs meg. Így két feltételnek sem felelsz meg hozzá.
2/3 anonim válasza:
De az új rendszer szerint a nagyra is kapod a gyest 3 éves oráig, vagyis lehet, hogy duplán.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2014. febr. 4. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!