JnéHN kérdése:
Értesítettek már valakit a GYED extra elbírálásáról?
Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 16:06
1/5 anonim válasza:
Pontosan mire gondolsz? Minek az elbírálására? Igényeltél valamit? A gyed extra egy törvénycsomag, elég sok minden tartozik bele, melyik részére vagy kíváncsi?
2/5 A kérdező kommentje:
Beadtam az igénybevételről a kérelmet, mert gyed mellett dolgoznék. Ezt rögtön az után tettem, hogy az oep kiadta a nyomtatványokat és megszülettek a rendeletek, megvolt a sajtótájékoztató stb. De még semmi hír nem érkezett, hogy elbírálták volna a kérelmemet.
2014. febr. 1. 08:08
3/5 anonim válasza:
Én a gyesem elbírálására várok, de egyenlőre még nem kaptam határozatot, pedig már én is várom. Nem sietik el.
4/5 anonim válasza:
1-es vagyok. Én már dolgoztam 8 órában, amikor bejött az új törvény, január elején igényeltem meg a gyest, és megjött már a határozat róla. De ez ugye a MÁK-tól jön, ott 21 nap az elbírálási idő. A gyed viszont oep-től jön, ott nem tudom mennyi az elbírálás.
Akkor ezek szerint már dolgozol, és most januárban igényelted újra a gyed-et? Akkor hívd fel az oepet, hogy hol tart az elbírálás. De ha a munkáltatód tb kifizetőhely, akkor szerintem ott is tudsz érdeklődni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem az oep utalná a gyedet. Én is munkába álltam már.
2014. febr. 2. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!