Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » GYED extra? Valaki segítene?

GYED extra? Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Kislányom idén januárban töltötte az egyet.Szeretnék dolgozni menni,de nem oda ahol eddig,másik munkát ajánlottak egy másik cégnél.Ha oda megyek dolgozni,akkor az előző munkahelyemen fel kell mondanom.De akkor már nem kapom majd a GYED-et tőlük?Vagy hogy van ez?
2014. jan. 21. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi köze hozzá, hogy hová mész vissza dolgozni, a gyedet nem tőlük kapod, csak ha tb kifizető hely, akkor ők folyósítják. Tehát ha nem oda akarsz visszamenni, akkor szólj és elkezded letölteni a szabadságodat, utána közös megegyezéssel búcsút intetek egymásnak, és kezdhetsz is a másik helyen! És ha a tb kifizető hely a következő munkahelyed, akkor gondolom ők folyósítják tovább, ha nem, akkor a Kincstár. Szóval nem esel el tőle....
2014. jan. 21. 11:29
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem a munkahelyem folyósítja.Hát akkor nem tudom,majd utána kérdezek.

Köszönöm a válaszod.

2014. jan. 21. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell felmondanod az előző helyen, ott fizetés nélkülin vagy, érdemes megtartani, hiszen ott felmondási tilalom illet meg a fizetés nélküli idejére (akkor is, ha máshol dolgozol). MErt ha mégsem jön be az új hely, legalább ez itt van.

Én nem mondanék fel.

2014. jan. 21. 12:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Én se szeretnék felmondani,de lehet olyat hogy egyszerre két bejelentett munkahelyem van??

Hogy egyik helyről a GYED-et kapom,a másik helyről meg a fizetést?

Bocsi,de egyáltalán nem vagyok jártas ebben. :/

2014. jan. 21. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne két munkahelyed?
2014. jan. 21. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!