Gyed extra kérdés?

Figyelt kérdés

Kislányom 18 hónapos ,tehát rá még kapom a gyedet majd a gyest is!!

Tervezzük a 3.babyt dehát ki tudja mikor jön össze és ha kimegyünk az időből ugy értem a gyesbe születik bele a kistesó akkor ezt ugy értsem hogy ha a kislányom után még jár a gyes mondjuk 5 hónapig akkor azt is meg a baby után is kapom a tgyást gyedet stb....???köszönöm előre is

2014. jan. 18. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2014. jan. 18. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
pontosan
2014. jan. 18. 23:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem nagyon köszönöm
2014. jan. 18. 23:40
 4/8 A kérdező kommentje:

És ha a kislányom betölti a 3 éves akkor már csak a pici után az adott járandóságot kaphatom igaz?

Mekkora már, és ha mondjuk pont ugy születik a kistesó akkor lehet nem is kap az előző babára semmit vagy mondujuk van a 3évét betöltéséig 1 hónap akkor már csak 1 hónap gyes azt kész!!

Hát azért ezt jól kitalálták!!

2014. jan. 18. 23:45
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

utolsó kommentedet nem értem...

a gyerek 3 éves koráig jár a gyes. eddig is ez volt, ez nem jól van kitalálva, hanem vagy 30 éve ez van. most annyi az extra, hogy egyszerre több gyerekre is igénybe lehet venni, eddig ugye csak ikrekre lehetett.

tehát minden gyerekre 3éves koráig jár a gyes, egyszerre és külön-külön is.

2014. jan. 19. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Én sem értem mi a bajod, eddig elvették az elsőre ha 3 év előtt szültél, most meg nem. Ebbe azért a jót kellene látnod.
2014. jan. 19. 09:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. jan. 19. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:
2014. jan. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!