Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szerintetek lesz december...

Szerintetek lesz december utolsó napjaiban "káosz" a kórházakban a GYED extra miatt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden törvény meghozatalakor vannak, akik éppen lemaradnak a kedvezményekről, és nem lehet mindig tovább tolni a határt. Csak belegondoltam, mi lesz azokkal, akik pont december utolsó 1-2 napjában szülik a második, vagy harmadik gyermeküket és még a nagyobb gyerek után is jogosultak lennének juttatásra, de így épp lemaradnak róla.
2013. dec. 10. 19:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi van miért lenne káosz mi köze van a kórháznak a Gyed extrához???

Miért kell kombinálni ???

2013. dec. 10. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Ugy tudom a 2014 ztán született babákra lesz érvényes!!

nekem pl a lányommal 2014 juli 19ig vagyok gyeden és állítólag rá is érvényes lesz!

2013. dec. 10. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Nagy az isten állatkertje....

Annyit tudhatnál hogy nem csak a 2014.01.01 után születendő gyerekekre érvényes hanem onnantól...

2013. dec. 11. 00:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos Te tévedsz. A két gyermek után járó juttatás csak azoknak fog járni, ahol legalább az egyik gyermek 2014.01.01 után született. Már többször nyilatkozták, hogy nincs annyi pénz, hogy visszamenőlegesen is mindenki megkaphassa.
2013. dec. 11. 09:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom,ha 2014 január 1 után születik újabb baba akkor jár két gyes vagy gyed.Viszont,hogy visszamehet dolgozni gyed mellett az mindenkire érvényes aki jelenleg kapja és aki majd csak kapni fogja :)
2013. dec. 11. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!