Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Szerintetek lesz december...

Szerintetek lesz december utolsó napjaiban "káosz" a kórházakban a GYED extra miatt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden törvény meghozatalakor vannak, akik éppen lemaradnak a kedvezményekről, és nem lehet mindig tovább tolni a határt. Csak belegondoltam, mi lesz azokkal, akik pont december utolsó 1-2 napjában szülik a második, vagy harmadik gyermeküket és még a nagyobb gyerek után is jogosultak lennének juttatásra, de így épp lemaradnak róla.
2013. dec. 10. 19:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem lesz.
2013. dec. 10. 19:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Ha decemberben szül, akkor ez van.
2013. dec. 10. 19:20
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,azért ez nem így müködik.
2013. dec. 10. 19:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Milyen káoszra gondolsz?

Ha itt az ideje és a gyerek ki akar jönni, akkor kijön. Nem lehet visszatessékelni azzal, hogy "ne, mert így lecsúszunk a kedvezményről!".

2013. dec. 10. 19:22
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Mégis mit értesz káosz alatt? "Doktor úr, varrja be a hüvelyem, ki ne bújjon a gyerek január előtt!" ??? :D
2013. dec. 10. 19:22
 6/15 A kérdező kommentje:
Olyasmire gondoltam, hogy pl. próbálják rávenni a dokit, hogy ne december 31-et, hanem január 1-et írjon születési dátumnak.
2013. dec. 10. 19:24
 7/15 anonim ***** válasza:

És ennek mi értelme lenne?

Nem a kiírt dátumtól függ, hogy kap-e valaki gyed extrát, hanem attól, hogy ténylegesen mikor születik a gyerek.

2013. dec. 10. 19:33
 8/15 anonim ***** válasza:

*ja, hogy csalásra gondolsz? Dec. 31-én szül valaki, de jan. 1. legyen a papírján? :D

Ahhoz az egész kórházat le kéne fizetni, plusz: okirathamisításért többet lehet "kapni", mint amit a család nyerne vele.

2013. dec. 10. 19:36
 9/15 anonim ***** válasza:

Én január 10-re vagyok kiírva ,ha decemberben szülök-25 000ft,ha januárban ez megmarad,DE mikor vállaltuk még szó se volt róla .Én azért ilyet nem kérnék nem "ér" annyit az a pénz,hogy a babának esetleg baja legyen!!Aki meg pénzért szül...Előbb utóbb letelik a 3 év és akkor mi lesz?Vagy eltörli a következő kormány..

Minden estre én is örülnék,ha megmaradna:D

2013. dec. 10. 20:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyébként én június 30-án születtem éjfélkor és anno anyukámat megkérdeznék mit szeretne ,juni 30 at vagy július 1 et :D de ez 30 éve volt :)
2013. dec. 10. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!