Szerintetek lesz december utolsó napjaiban "káosz" a kórházakban a GYED extra miatt?
Milyen káoszra gondolsz?
Ha itt az ideje és a gyerek ki akar jönni, akkor kijön. Nem lehet visszatessékelni azzal, hogy "ne, mert így lecsúszunk a kedvezményről!".
És ennek mi értelme lenne?
Nem a kiírt dátumtól függ, hogy kap-e valaki gyed extrát, hanem attól, hogy ténylegesen mikor születik a gyerek.
*ja, hogy csalásra gondolsz? Dec. 31-én szül valaki, de jan. 1. legyen a papírján? :D
Ahhoz az egész kórházat le kéne fizetni, plusz: okirathamisításért többet lehet "kapni", mint amit a család nyerne vele.
Én január 10-re vagyok kiírva ,ha decemberben szülök-25 000ft,ha januárban ez megmarad,DE mikor vállaltuk még szó se volt róla .Én azért ilyet nem kérnék nem "ér" annyit az a pénz,hogy a babának esetleg baja legyen!!Aki meg pénzért szül...Előbb utóbb letelik a 3 év és akkor mi lesz?Vagy eltörli a következő kormány..
Minden estre én is örülnék,ha megmaradna:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!