Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Most akkor nekem mi is jár...

Most akkor nekem mi is jár pontosan?

Figyelt kérdés

Hamarosan lejár a gyesem. A munkáltató közös megegyezéssel akar tőlem megválni, bár állítja, hogy mindent megkapok így is, mintha rendes felmondással küldene el. Alá merjem írni, ha bele van foglalva a közös megegyezésbe, hogy x összeget kifizet nekem?

Jól tudom, hogy ezek járnak ilyenkor:

bentlévő szabi, felmondási időre járó bér, végkielégítés

2013. dec. 2. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen járnak, a szabikat mindenképp ki kell fizetnie, a felmondási időre járó bért is, illetve a végkielégítés is. Csak akkor írd alá a közös megegyezést, ha ezeket mind írásba is foglalta a felmondásba!
2013. dec. 2. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha úgyis (állítása szerint) minden juttatást megadna, ami neked jár, ha kirúgna, akkor miért nem mindegy neki, hogy közös megegyezés vagy felmondás? Valami miatt tuti erőlteti, járj utána. (Én nem mennék bele a közös megegyezésbe.)
2013. dec. 2. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Állítólag neki egyszerűbb.
2013. dec. 2. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nemcsak hogy egyszerűbb a közös megegyezés,de még milyen jó neki

Ugyanis ha felmondás szerepelne rajta akkor ha jól tudom az állam nem ad vmi juttatást a cégnek

ÉN is vtam így bár nem gyes után

Bementem a nagyfőnökhöz hogy felmondok,itt a felmondólevelem,és nemtetszik se megyek vissza a felmondóidőre hanem elmegyek betegszabira.Még aznap,1 órával később amikor a doki rendelőben ültem már hívott a cég hogy ha nekem megfelel akkor közös megegyezéssel még mai nap lezárhatjuk a dolgot.

Szóval a munkáltatónak nagyon nem mindegy hogy mi szerepel rajta

2013. dec. 2. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Kirúg és még ő kérne tőled szívességet? Alá ne írd, szerintem is sumákol vmit.
2013. dec. 2. 20:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!