Sok munkahely nem engedi meg az anyukának, hogy újszülött gyermekével maradhasson?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 17:29
1/8 anonim válasza:
Ilyen nincs. Nem a munkahely dönti el, hanem te. Ők maximum hatni tudnak, ha akarnak, de nem ők a döntők.
2/8 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy nem engedi meg? Ilyen nincs.
4/8 anonim válasza:
Magánvállalkozásnál sajnos előfordul az ilyesmi. Nagyon szabályozni sem lehet, mert akkor meg gyes után nem vesznek vissza. Nem tehetik meg, de megteszik.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm #4-es elsősorban erre gondoltam, hogy ilyen megtörténhet-e, csak rosszul raktam fel a kérdét.
2013. nov. 21. 17:48
6/8 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Mi köze a munkahelynek az újszülött gyermekemhez? Vagy miről szól ez a kérdés?
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem jellemző, még a magáncégeknél sem. Soha senkitől nem hallottam még ilyet. A cégnek sem érdeke, hogy egy újszülött anyukáját dolgoztassa, mert nyilván nem lehetne rá teljes mértékben számítani pár nappal/héttel szülés után. Még fel sem épül teljesen a szülésből.
8/8 anonim válasza:
Szerintem sem jellemző, én még ilyet nem is hallottam, pedig találkoztam már pár kacifántos esettel. Olyanra volt már példa, hogy a tgyás lejárta után közölték anyukával, hogy menjen vissza dolgozni, különben az éves leltár során feltárt hibák miatt rendkívüli felmondással elküldik (de ez is csak egyetlen eset volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!