Megigényelte a munkahelyem számomra a gyedet és fel is mondott nekem. Ha így esnék teherbe a 2. gyerkőccel, ugyan annyi pénzbeli juttatásra számíthatnék, mint most az elsővel?
Másodikkal csak gyes.
De gyed alatt nem mondhat fel.
nem,nem ez a bejelentés csak azért volt,hogy jogosult legyek gyedre,mert az előző munkáltatóm felmondott,mikor megneszelte,hogy állapotos vagyok... :S
itt pedig muszáj volt felmondani,mert így is 50E f-ot fizettem ki szabadságok után adóba,meg ugye maga a bejelentés havi adói...
"az előző munkáltatóm felmondott,mikor megneszelte,hogy állapotos vagyok... :S "
Micsoda szemét, mocskos, tróger világban élünk!
Huh, szóval csaltatok, hogy legyen gyeded??.? Faxa..... Készülj ra, hogy kiderül, miután épeszű ember beperelné a munkáltatót, ha felmondási védelem alatt megszünteti a munkaviszonyt....
Amúgy az előző munkahelyed jogtalanul mondott fel:terhesen megillet a felmondási védelem, hacsak nem próbaidőn van valaki, vagy hatarozott ideju szerződése van.....
nem jogtalanul mondott fel,mert mielőtt bejelentettem felmondott.
kiderülni? miért derülne ki? mi derülne ki? valahol megszűnt a munkaviszonyom, majd egy másik helyre felvettek dolgozni, dolgoztam ott néhány hónapot,majd közös megegyezéssel felmondtunk. ennyi. mind a munkáltatót,mind engem megkérdeznek,ez történt. járulékokat fizettem magam után, vagyis a munkáltatóm. itt semmmi jogtalan nem történt, senki zsebéből pénzt ki nem vettem. nem kaptam fizetést a munkaidő alatt. mert nem dolgoztam. ennyi.
"járulékokat fizettem magam után, vagyis a munkáltatóm. itt semmmi jogtalan nem történt, senki zsebéből pénzt ki nem vettem. nem kaptam fizetést a munkaidő alatt. mert nem dolgoztam. ennyi."
Ez a jogtalan, de ha nem érted, hiába is magyaráznam.... Na mindegy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!