Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Tgyás, gyed mértéke? Fontos!

Tgyás, gyed mértéke? Fontos!

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy terhes lettem 2013 májusba de már nem dologzok szeptembertől 2014 januárba fog megsületni a babám. A kérdésem az hogy olvastam hogy a tgyás meg a gyed alapja az előző év átlagkereseted de ebbe nem számit bele a táppénz. ha én veszem a 213 évemet január, február, márciusba. április, máj, jun, julius, augusztusban dolgoztam, szep, okt, nov, decbe nem fogok mert táppénzem leszek. akkor nekem most a 8 honap alapján számolják csak a tgyást, mert a többi táppénz volt vagy ez most hogy van ?? amugy a bruttó bérem 200000 valaki megmondaná ez hogy van amugy folyamtos a munkaviszonyom meg már sok éve dolgozom csak ezt nem értem mert ezért kevesebb pénz fogok kapni?
2013. nov. 13. 18:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
jó de akkor hogy lez kiszámlva pl január március áprlisba dolgozik valaki az ugye 90 nap tehát nincs me a 180 nap májustol a baba születéséig táppénzen vagy 2015 januárig akkor hogy számolják ki összeadják a 2013 évben a brutto fizetésedet minden honapban és azt elosztják 365 nappal ?
2013. nov. 15. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!