Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Most akkor én is jogosult...

Most akkor én is jogosult lennék a dupla gyesre?

Figyelt kérdés
Jövőre születne meg a 3. baba.vélhetőleg a gyedbe születik, de lehet hogy belecsuszunk a gyesbe!!Köszönöm szépen
2013. nov. 10. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Majd kiderül, ahogy én értelmeztem úgy nem.
2013. nov. 10. 15:30
 2/9 A kérdező kommentje:

Miért nem én ezt nem értem?????

De komolyan ,

csak a első tesó születésére vonatkozik !!?

2013. nov. 10. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
én több válaszban úgy értelmeztem csak azoknak jár majd akik jan. 1. után szülik mindkét gyereket
2013. nov. 10. 15:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen én is, szóval téged akkor érintene ha a 3 után egyszerre jönne a negyedik is az új évben.
2013. nov. 10. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Ilyeneken kár filózni, mert lehet, meg sem szavazzák. Vagy sokára lép életbe.

Ígértek már sok mindent, szóval várd ki, hogy végleges legyen, és akkor megtudod a részleteket.

2013. nov. 10. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de a részletek még nem ismertek. Viszont mivel azt mondják, hogy erre már jővőre 18 milliárdot fordítanának, ezért azt gondolom, hogy a 2014. jan. 1-je után születettekre már vonatkozni fog, ha van testvér GYES-en/GYED-en.
2013. nov. 10. 16:17
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát nagyon remélem ,mert ennek reményében vállalnánk be a 3. babát , mert nyilván nem mindegy mennyiből tartja el az ember a gyerkőceit ,és szeretnénk nekik megadni amit csak lehet!!

És szemétségnek tartanám ha csak annak járna aki 2014 után 2 gyereket válall egyből!

Mi 3. vállalnánk nem elég??

Szerintem igenis elég ,és marhára ha 2008 előtt ha 2014.ben is születik gyerek annak is kell venni mindent és el kell tartani és felnevelni stb ,tehát az is gyerek tök mindegy mikor születik ezzel azt akartam irni!!!

2013. nov. 10. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk egy gyermekünk van (a GYED jövő júniusban "jár le"), és jövő februárban érkezik a kistesó. Én úgy értelmeztem, hogy jövő júniusig a kistesó megszületésétől 2 GYED-et kapunk. Tehát te is megkapod majd a duplát. Hangsúlyozom, ez csak saját vélemény.
2013. nov. 11. 12:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó na végre egy pozitív válasz!
2013. nov. 11. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!