Kie ír nögyogyász orvos?

Figyelt kérdés
terhes lett 3 kazettás tesztem pozi plusz egy digitális cleabure 2-3 között mutat pozit,ha hétfön megyek dokihoz de nem biztos hogy ultrahang ezt mutatja még kie ir onnantol táppénzre mivel munkahelyemen olajos alkatrészekkel dolgozom és hát emelgetni+a szaga anyagnak hányáskeltö mert rá félora mulva hányok,sajnos tehát szeretném kiiratni magam lehet e ilyet!szerintetek?+sajnos szinte többxör van szédüléseim!
2013. nov. 2. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha 3. gyereked, akkor tudhatnád, hogy csak akkor vesznek táppénzre terhesség alatt, ha már biztos, hogy élő magzatot hordasz, vagyis van szívhang.

Egyébként meg igen, át kell helyezni olyan munkakörbe, amit csinálhatsz napi 8 órában és nem éjszakázhatsz!

Engem is átraktak másik munkakörbe és a mai napig dolgozok 23 hetesen és nekem is a 3. gyerekem.

2013. nov. 3. 18:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Jó ez mind oké h érthetetlen volt egy kicsit a kérdésem!3.igen csak én elözőleg 2gyermekemnél nem dolgoztam .Ezért kérdem.Van olyan munka persze dolgoznék is amig csak tudok sőtt holnap 12órázom mert itt akár terhes vagy akár nem akkor is tulórázni kell nemis ezzel van nagyon bajom,hanem hogy,egy nem elzárt üzemben van az egész és mivel van amelyik anyagot maszkban kéne végezni(de ezt a cég nem veszi figyelembe)mert olyan erős,de ezt én is beszivom ami lehet hónapok alatt de kárt tehet babócámba!Na én inkább ettől félek nem a munkától mert nagyon szeretek dolgozni sőt munkámmal sok mindent elértem amióta ittvagyok de a cég enyhén szóval nem tartózik nagyon ideálissak közé!(remélem olvasható és a lényeg kivehető)
2013. nov. 3. 20:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Hogy mégjobban érthető legyen sokmindenben szabálytalanul járnak el,de én mégis itt dolgozom mert egy üzemben 1xer késel azt kirúgnak de engem idáig nem mert ledolgoztam mert ugye itt olyan is van meg sok más minden,nekik tökmindegy csak dolgozz és kész.Nem északázhatsz?!!!ezt mondod te van egy 3om hónapos kismamánk 2hetente megy mindenmásnap 12órába északázni!Gondold el ha anyagon dolgozol 8órába de 3óra múlva olyan mintaha marná az orrodat meg olyan büdös az az olaj amivel bevan mártva,akkor szerinted,és persze mintmondtam nem elzárt helység mindenki egy helyen mint az iskolába,és ez nem vicc!nem szeretném ha rendelenesség lenne babámba miközbe fejlődik!
2013. nov. 3. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!